Разгледай им новите продукти ако искаш ...виж на сайтаМи нанагорно им е дошло сигурно - да черпават всеки път по 100-200 човека - половин сватба си е това, наред с наема на залата в луксозен хотел...
Платформата им е МТ4, мисля че и МТ5 имат и някаква тяхна си Делта трейдинг се казва, но нея не счетох за нужно да я ползвам... На МТ4 съм аз при тях.![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Даже на нашия семинар ме избраха мен да тегля томболата - силно се надявах да си позная билетчето и да си го изтегля, ама все такива около мен улучих.![]()
То така ли се уцелва измежду 100-150 човека ... Даже и снимки правиха на тегленето и казаха, че ще ги качват на сайта им с рекламна цел, но така и не проверих качили ли са нещо ...
ОК, ще ги погледна, може да са се подобрили нещо.
Последна редакция от Eli2356 : 30-03-2013 на 19:25
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
едно в джоба не си ли остави
аз томболи като съм печелил винаги от джоба теглим![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
и да си бях оставила каква файда като не съм го изтеглила. а нямаше как от джоба - прекалено много свидетели и фотографи имаше около мен... то се е видяло, че все ще ми се налага от джоба си да вадя, ама не билетчета ...![]()
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
aз заради това съм си направил дупки в джобовете . празни - нищо да не мога да извадя от там...![]()
Е че изискай я тази специална литература деНе, само ни дадоха "дипломи" - удостоверение за изкарано обучение, нещо от сорта - ей така да си имаме. Била съм на 2 обучения при 2 различни брокера досега, но само едните даваха. Откриването не сметки беше по желание, но се предполага, че след толкова внимание, което ни обръщат, ще открием... Освен закуски и напитки, предлагаха и специална литература, която никъде я нямало, но трябваше да се свържа допълнително по е-мейл да изискам да я пратят, а аз не си направих труда.. но не е късно, ако реша. Те редовно организират такива семинари, мисля, че може да се присъства повече от веднъж, че е малко свободен режима...Да я видим тук колко е специална
![]()
![]()
Героят яхна коня и препусна във всички възможни посоки....
за пред свидетели бързи ръце трябват - тука има тука нема айдеее мойто билетче
....................![]()
![]()
GGBG (30-03-2013)
GGBG (30-03-2013)