Добър вечер аз изтървах кафето днес и ще си го запазя за утре сутринколкото до миенето на чиниите и чашите не е фатално,но имаше един виц за еднорък готвач който правел кюфтета търкаляйки ги по корема си и след това пълнел чушки по странен метод
![]()
![]()
![]()
Добър вечер аз изтървах кафето днес и ще си го запазя за утре сутринколкото до миенето на чиниите и чашите не е фатално,но имаше един виц за еднорък готвач който правел кюфтета търкаляйки ги по корема си и след това пълнел чушки по странен метод
![]()
![]()
![]()
Всичко започва под Платановото дърво
quod me nutrit me destruit
Eli2356 (06-07-2013)
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
нарочно съботираш биоритмите и тройно благоприятните дни в които луната ще е в осма фаза в щурец , а овен във въгърец и това би се отразило на реколтата магически и циниите щеха станат като тикви
~@~, Много красив и интересен лимон странно е как някой неща изглеждат толкова невероятни и се чудя все още що за чудеса са![]()
Всичко започва под Платановото дърво
quod me nutrit me destruit
Защо ли? Защото много неща не са известни у нас, за нас..... Защото повечето виждат само ядене,пиене,секс,жени,коли.. .. но магията на живота.... магията, очарованието .... остават слепи
нарочно съботираш биоритмите и тройно благоприятните дни в които луната ще е в осма фаза в щурец , а овен във въгърец и това би се отразило на реколтата магически и циниите щеха станат като тикви
е те на това му се вика отговор![]()
![]()
................................
Последна редакция от mck : 07-07-2013 на 00:49
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Svilen (07-07-2013)
То аз вече не знам на какво няма ден?
Щом измислиха и ден на тоалетната......Въпроса е поводи и празници да има!
Мани го простолюдието!.......
Големите Хора са прагматични- http://www.dailymail.co.uk/news/arti...n-Twitter.html
О трудностях необходимо говорить в процессе их решения, а не по результатам невыполнения тех или иных поручений!
Indexi - Predaj Se Srce (Live in Bulgaria, 1973.)