.................................................. ..........
----------
То при мен дедувуту преобладава вече кожата....освен ку не се намери некоя магесница...да му вдъхне живот![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Аууу - обърках се - в момента не съм с 8, а със 7-ца. Гледала съм сравнителни тестове на Виста, 7 и 8. Вярно, че 7, а 8 още по-малко товари операционната памет, но не е много голяма разликата. Мен ме интересува да ми работят приложенията. Уж инсталирах софт за Уиндоус 7, пробвах 101 пъти и накрая се наложи да плащам за външни услуги; за скенера ми става въпрос. И други бъгове ми се получават, които много ме дразнят. За мен не е проблем да минавам от едната на другата, щото и аз сама си ги инсталирам. А за офис пакета - Microsoft office 2013 пък нямам думи каква боза е - хич не ми е удобен и него мисля да го даунгрейдвам също.
Не знам с какво съм имала проблем - казва ли ти някой... Вистата поне казваше какъв е проблема, а 7-цата мълчи ли мълчи... и не ще да подкара![]()
Последна редакция от Eli2356 : 30-06-2013 на 22:54
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
освен скенера кое друго приложение не ти работи?.......................
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Пп: Била съм с Виста 5 години и си бях много доволна.
Ще пробвам да инсталирам netframework 3,5, ако нямам инсталиран на 7-цата. Други проблеми за които се сещам, че на Irfan view - програмата, която ползвам за разглеждане и редактиране на снимки и съм много доволна от нея, не ми работят някои от функциите - какво ли не правих и пак нищо. А на Вистата всичко си работеше. Освен това като се свързвам към безжични мрежи - изчезват ми и се появяват някои, когато им трекне и не мога да ги избера пак от списъка, а знам че съществуват. При Вистата не беше така. По-добре се свързваше - тука много нефелно.
Ай, че отвори сергията - да хвърлим едно око...
----------
Ухаа... или много спите или много сте се разработили днес по понеделнишки. Даже няма кой да поздрави за July morning, затова ще го направя аз:
Последна редакция от Eli2356 : 01-07-2013 на 11:18
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
Оп добър ден хипита посрещнахте ли изгревауспешна седмица и месец пожелавам да напълните кошницата
Всичко започва под Платановото дърво
quod me nutrit me destruit
Eli2356 (01-07-2013)
Добро утро хипари и от Канада!.................................................. ......................................
Добър вечер всинца Ви!
Я моми и момци споделете днес какво сте сготвили за вечеря
Защото на мен нещичко ми се яде но и аз не знам какво
нарочно съботираш биоритмите и тройно благоприятните дни в които луната ще е в осма фаза в щурец , а овен във въгърец и това би се отразило на реколтата магически и циниите щеха станат като тикви
Мишмаш, червени домати и сирене. Типов хляб и студен чай.
============================================
нарочно съботираш биоритмите и тройно благоприятните дни в които луната ще е в осма фаза в щурец , а овен във въгърец и това би се отразило на реколтата магически и циниите щеха станат като тикви
Днес съм сама като по чудои си сготвих лека вечерка яйца на очи,градинска шопска салата
![]()
Всичко започва под Платановото дърво
quod me nutrit me destruit