Дано да пиеш мляко поне, така казват![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Героят яхна коня и препусна във всички възможни посоки....
mileniak (30-06-2013)
Точно така си е ама и хем не го дъвчат тоя кокал хем на друг не го даватняма оправия
Всичко започва под Платановото дърво
quod me nutrit me destruit
Ааа, така по може.Това е модерно вече и у нас, няма да изоставаме от световната мода, я.
Сергей Станишев си взе даже с две... цветенца - нали децата били "цветята на света", особено момиченцата. Имаш си наготово посадено, пък може и още едно да си посадите...
Каква операционна система им инсталира? Че аз мисля да се "даунгрейдвам" от Уиндоус 8 към Виста - доста софтуери нещо не искат да ми работят - примерно скенера как ли не го мъчих и не можах да го подкарам. А на Виста си работеше.
----------
А, те не го дъвчат точно него, но не отпускат захвата, щото знаят, че за кокала пък е захванато доста месце....![]()
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
rusalita (30-06-2013)
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
уиндоус 8 им сложих мигрирахме от седмицата вече, 8.1 все още има много бъгове ,Ели как може да си била с това недоразумение Виста преди години пробвах няколко версии но не ме грабна с нищо освен че ми натоварваше яко компа![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Сергията за валутите в 00:00. За металите - в 01:00. За останалите - не знам.
Ти гледай да не те извикат и теб да помагаш, че не всеки захапал кокала обича кожа, та може да се наложи и някой да им я махне.Искай поне добър хонорар.
ЕЛИ сигурно си имала проблем с netframework 3,5 осмицата не иска да го инсталира, но намерих решение и за това ако искаш ще ти го пратя