Добро утро и поздрав за красивите жени:
Добро утро и поздрав за красивите жени:
Oleg, на тая фалшиво пеещата Черил добре че бе мъжа ѝ Ашли, че да ѝ плаща скъпите аранжименти на песните ѝ, та да става за нещо с хилавото ѝ гласче.
Ако имаш добри тон колони чуй основната мелодия + орнаментиката към мелодията и какво това тушир през цялото време. ...
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Добро утро , дами! Как върви петъчния ден?........................................... ....................
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
rusalita (28-06-2013)
Добър ден или добро утро все още за някойднес сме на дълги да видим до къде и до кога
Всичко започва под Платановото дърво
quod me nutrit me destruit
Oleg, много е красива и чаровна, но като певица аз също не я намирам за нещо особено забелижително.
Гледайте с Комарджито видеото което съм постнал заедно с останалите 3 части. Че това с Ашлито въобще не е вярно
Това което е постигнала Шерил, го е направила благодарение на себе си, не на онзи циганин. И защо бяло красиво момиче ще се събере с черен![]()
OК... ши...ши-ши ми.... къде е лайфа ??? ... чичо Сайман е намесен в клипчето ти.... лайфовете ѝ са на плейбек. колкот Мадона е певица, толкова и тая, самоче МАдона е по отворена.
=====================================
Повече емоции през почивните дни на трейдърките!
Аз не говоря за футболягата, а за нея, както казах, за мен не е нищо особено като певици.
Видеото го гледах, другите части не ми и трябва да ги гледам, излезнала е от женска банда, а тях почти всичките ги събират от разни продуценти.Времето ще покаже колко е добра, защого ховечето певци от такъв тип банди, мъжки и женски, танцуват едно лято и хората ги забравят, много рядко излизат големи соло певци.
А защо е била с тояможе би и се е искало свободно да казва думата негър,
![]()