вярно,защо не са преведени бонусите? така и не успях да разбера
.................................................. .................................................
вярно,защо не са преведени бонусите? така и не успях да разбера
.................................................. .................................................
нарочно съботираш биоритмите и тройно благоприятните дни в които луната ще е в осма фаза в щурец , а овен във въгърец и това би се отразило на реколтата магически и циниите щеха станат като тикви
Добър ден , дами!
Само аз не " включвам" за какво иде реч? Имате предвид , тези долари, които се трупат от писането във форума ли?
И не ви ги превеждат по сметките?
Аз трейдвам на друга платформа, а в Инста не съм верифицирала все още,
Казвайте ако е така, хич да не се и напъвам...
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Здравейте! Админа каза, че до края на седмицата щели да бъдат преведни.![]()
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
нарочно съботираш биоритмите и тройно благоприятните дни в които луната ще е в осма фаза в щурец , а овен във въгърец и това би се отразило на реколтата магически и циниите щеха станат като тикви
Много време мина и никакво обяснения освен, че до края на седмицата щяло да има бонус.Нито по каква причина е забавянето ,нито кога точно,нищо,остава само да разчитаме, че ще си удържат на думата.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
ако не ще им направим реклама навсякъде , от благодарност за това,че са коректни
Ще се разчуе веднага,ще почнем да споделяме кой където пише навсякъде.
Много ще съм ти благодарна, ако ми посочиш друг такъв форум, където плащат за "мнения". Особено за ценната информация кой какво пил и ял днес.
----------
Ти ако не си си прикачила сметка, май хич няма смисъл и да пишеш, освен ако не пишеш без да очакваш бонуси. Имаше съобщение от админа нещо от сорта, че който не си прикачи сметка до края на миналия месец няма да получи бонус за съответния месец. Добре, че не ти е и много бонуса. Прикачила, не верифицирала. Можеш да търгуваш и на невирифицирана сметка, но не и да теглиш от нея, докато не я верифицираш.Добър ден , дами!
Само аз не " включвам" за какво иде реч? Имате предвид , тези долари, които се трупат от писането във форума ли?
И не ви ги превеждат по сметките?
Аз трейдвам на друга платформа, а в Инста не съм верифицирала все още,
Казвайте ако е така, хич да не се и напъвам...
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
" ... Повярвайте ми: по-дивна, по-прекрасна, по-нежна страна от България няма! Дори бедни да сте, работете за нея. Тук умрете. Тя е земята, която ви храни и закриля. Заклевам ви, никога не я изоставяйте! ... " Атанас Буров
Eli2356, запълнила си лимита,за входящи съобщения.
Eli2356 (12-06-2013)