И аз почти нищо,
един плюсов стоп на е/д и малко от е /йена ...............,
почти нищо. Пак къса на евро / долар за утре
.
И аз почти нищо,
един плюсов стоп на е/д и малко от е /йена ...............,
почти нищо. Пак къса на евро / долар за утре
.
Най-доброто качество на парите е тяхното количество!http://share.payoneer-affiliates.com/a/clk/bpDzb
О трудностях необходимо говорить в процессе их решения, а не по результатам невыполнения тех или иных поручений!
Indexi - Predaj Se Srce (Live in Bulgaria, 1973.)
На мен ми се струва безкрайно умрял пазара днес. Може и само така да ми се струва, щото на златото е умрял... То и важни новини нямаше, дето да го раздвижат особено, едва пъпли. Няма нищо по-лошо от заспал пазар. Засега съм изкарала едни жалки 27 кинта (лева) и се чувствам безкрайно изморена, а заспалият пазар ме успива допълнително.
----------
Нещо и мен ме дразни това евро напоследък, за разлика от златото. Струва ми се съвсем ошашавено. Аз пък се надявам на длибока корекция до края на седмицата до 1,3130.Ама не е много сигурно. Може и с по-плитка корекция да минем. Цял ден го чакам да стигне сегашното ниво, та да скъся.
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
Eli2356,
и утре е ден,
търговията няма да избяга
================================================
Най-доброто качество на парите е тяхното количество!http://share.payoneer-affiliates.com/a/clk/bpDzb
Eli2356 (10-06-2013)
Успя да ме разсмееш. Вие габровците всички май имате уникален талант да ме разсмивате. То тъй се получава по законите на Мърфи - дебнеш го цял ден и накрая то те издебва.
**g, мерси - това е лъч надежда.![]()
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
rusalita (10-06-2013)
Не е малко - перничани работят бруто за по 120 лева на месец.....Аз пропуснах,че днес имам ударен интрадей стоп-лос на късо злато,който никак не ме притеснява щото на тая сергийка съм напред с материята,както споменах одеве.....
![]()
О трудностях необходимо говорить в процессе их решения, а не по результатам невыполнения тех или иных поручений!
Спарт, напоследък свикнах на поне 60-70 лв надница и днешното го приемам за провал. ( да не ми е уроки.). Но и нямах време за търговия - никак не ми беше приятно да се разсейвам със странични неща, но няма как понякога. Ама то и по-добре май при тоя умрял пазар, само щях да се нервя цял ден как се придвижва със скоростта на охлюв.
Аз пък нямам ударени стопове по простата причина, че не ползвам такива. Имам няколко сделки, дет се въргалят все още на минус, и още няколко на +, но смятам, че всичките ще си стигнат лимитите в края на краищата. Ама много бавно върви работата.
.....При варенето, това е последната ракия (най-слаба и гадна....),която се отделя от казана с матрияла
....Винаги се следи градуса на готовата продукция и падне ли под 40 градуса, казанът се загася и джибрите се изхвърлят!
PS: В някои краища на Бг на пърцуцата й казват патоки .....![]()
fxg (10-06-2013)
пърцуцата не е ли първака
на ракията?
лихви ще има на йената
нарочно съботираш биоритмите и тройно благоприятните дни в които луната ще е в осма фаза в щурец , а овен във въгърец и това би се отразило на реколтата магически и циниите щеха станат като тикви