Е,да да без съмнение е така...Но съчетано и с форекса .....направо жена мечта
----------
То така понякога е най-добре....вместо много инстументи да се гледат ,човек се обърква така....![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Защото аз ги правя и двата варианта. И домакинствам или зарязвам всичко и дебна графиките, пък ако ме хвапе яд, че ми са взети стопове ...затварям и започвам да чистя от ядкато вече съм в нова позиция и тя през това време току виж тръгнала в моя полза...и тогава съм happy.
Какво да правиш : Всеки луд с номера си! / някои с цяла програма/![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
albagpipe (02-06-2013)
Защото аз ги правя и двата варианта. И домакинствам или зарязвам всичко и дебна графиките, пък ако ме хвапе яд, че ми са взети стопове ...затварям и започвам да чистя от ядкато вече съм в нова позиция и тя през това време току виж тръгнала в моя полза...и тогава съм happy.
Какво да правиш : Всеки луд с номера си! / някои с цяла програма/
Fafa,
нали това ти казах преди малко........................................ .......
-------------------------------------------------------------------------------------
Най-доброто качество на парите е тяхното количество!http://share.payoneer-affiliates.com/a/clk/bpDzb
Привет и на теб! Сигурно вече си свършил и тази работа (имайки предид часа на поста ти). Да беше казал поне къде ще се състои продължението - ако е по тв да бяхме участвали и ние.Сега ако има още продължения, свиркай, ма не толкова лаконично.
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
Хихи, търках банята и не съм внимавала в час!
Извинявам се за което!
П.П mileniak , благодаря ти!
Аз се представих в темата...
mileniak (02-06-2013)
Аз напоследък като отворя позиция не чакам (спестявам си доста нерви така) - само проверявам от време на време взети ли са лимитите, да вляза пак в играта. Стопове няма как да ми вземе, понеже напоследък не слагам. А в промеждутъка се занимавам с нещо по-полезно от взиране с графиките, според належащите задачки, различно. А, и търгувам едновременно на много инструменти - 6 в момента.
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
Fafa,
и аз това ти казвам.....често се занимаваме и с други неща
и не внимаваме достатъчно
-----------------------------------------------------------------
----------
--------------------------------------------------------------------
mileniak,
аз я поздравих вече,
и за това си позволявам да и отговарям
.....................................![]()
Най-доброто качество на парите е тяхното количество!http://share.payoneer-affiliates.com/a/clk/bpDzb
mileniak (02-06-2013)