• flag
  • flag
photo
Login/Register
Register Restore Password
Форум
Мненията днес Правила Форума ЧЗВ Календар Календар Economic calendar Общност Потребителска листа Действия Маркирай форумите като прочетени Предпочитани Бързи връзки Екипа на форумите Покани приятели
  • Покани приятели
  • Състезания и конкурси Пари за писане Партньорска програма Кампания „ТОП отговори“ Кампания „Най-добра тема“
    Какво ново?
    Мненията днес Групови съобщения за деня Събития за деня Маркирай форумите като прочетени
    Портал FX.co
    Графики
    Schedule EUR/USD График EUR/USD График GBP/USD График USD/JPY График USD/CHF График USD/CAD График EUR/JPY График GBP/JPY График AUD/USD График GOLD График Bitcoin
    Форекс Игри
    Forex Hunting Trader Catch Money
    Invite friends
    From contact list
    Разширено търсене
    • Форум
      • Мненията днес
      • Правила на Форума
      • ЧЗВ
      • Календар
        • Форум календар
        • Икономически календар
      • Общност
        • Потребителска листа
      • Действия
        • Маркирай форумите като прочетени
        • Предпочитани
      • Бързи връзки
        • Екипа на форумите
        • Покани приятели
      • Състезания и конкурси
        • Пари за писане
        • Партньорска програма
        • Кампания „ТОП отговори“
        • Кампания „Най-добра тема“
    • Какво ново?
      • Мненията днес
      • Групови съобщения за деня
      • Събития за деня
      • Маркирай форумите като прочетени
    • Портал FX.co
    • Графики
      • График EUR/USD
      • График GBP/USD
      • График USD/JPY
      • График USD/CHF
      • График USD/CAD
      • График EUR/JPY
      • График GBP/JPY
      • График AUD/USD
      • График GOLD
      • График Bitcoin
    • Покани приятели
      • От листата с контакти
    • Разширено търсене
    Влизам Регистрация Регистрация
  • Форумът изисква предварителна Регистрация преди да можете да изкажете свое мнение.
  • Hерегистриран, прочетете Правилата на Форума преди да започнете да пишете.
  • Партньорска програма на ИнстаФорекс - най-високите печалби от Форекс! Печелете чрез привличане на клиенти! Изплащаме до 67% от приходите си! Тази оферта не е валидна за клиенти на instaforex.org, която е европейска компания с регулация в ЕС.
  • Получавайте пари за публикациите си в нашия форум!. Условията на кампанията "Бонус за качество" ТУК, Често Задавани Въпроси ТУК Тази оферта не е валидна за клиенти на instaforex.org, която е европейска компания с регулация в ЕС.
  • .
    • Начало
    • Форум
    • Разговори Не по темата
    • Свободна дискусия
    • Жените трейдъри

Login

Забравили сте паролата си?
    Регистрирайте се в социалните мрежи

Тема: Жените трейдъри

Затворена тема
    Страница 835 от 2252 ПървиПърви Предишно ... 335 735 785 825 833 834 835 836 837 845 885 935 1335 1835 ... Следващ ПоследнаПоследна
    Резултати от 8 341 до 8 350 от общо 22513
    • Контрол над темата
      • Покажи версия за принтиране
      • Прати тази страница по E-Mail…
      • Абонирайте се за тази тема …
    • Търси тема
      •  
        Разширено търсене
    1. 31-05-2013 21:46 #8341 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      Eli2356
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      • Лично съобщение
      Eli2356 не е на линия
      Централна банка
      Halus

Моля, изберете категория: - Откажи
      Eli2356 е отвъд представите Eli2356 е отвъд представите Eli2356 е отвъд представите Eli2356 е отвъд представите Eli2356 е отвъд представите Eli2356 е отвъд представите Eli2356 е отвъд представите Eli2356 е отвъд представите Eli2356 е отвъд представите Eli2356 е отвъд представите Eli2356 е отвъд представите Аватара на Eli2356
      Град
      London
      Начислени плащания
      3,347.40 USD
      Благодарности
      3 705
      Благодарили са му 2 980 Пъти в
      2 413 Поста
      ПодписвамПодписвам
      абонаментен: 0
      X
      Цитирай Първоначално написано от **g Виж мнението
      Eli2356,
      аз много рядко го търгувам златото........,
      пускам сделка и на няколко пъти на късмет излизам на профит.....................,
      и после като погледна графиката си викам:
      какъв късмет извадих
      **g, сега като се замисля... дали не действам/е по тактиката/стратегията на женската интуиция? Уж на късмет, пък то си е женска интуиция. За мен лично бих добавила и търговския опит (с уточнение, че най-полезен ми е горчивия опит) като другата съставка за успех. Щом засега резултатите ме устройват, не мисля да я променям драстично.
      Последна редакция от Eli2356 : 31-05-2013 на 22:00
      The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
      A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
      Благодарности  

Печелете пари бързо чрез търговия, изберете ИнстаФорекс..

2. <a href="https://www.instaforex.com/bg/?x=bgforum">InstaForex</a>
    3. 31-05-2013 21:53 #8342 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      MAMYTA
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      • Лично съобщение
      MAMYTA не е на линия
      Централна банка
      Не е зададено настроение

MAMYTA е всеизвестен MAMYTA е всеизвестен MAMYTA е всеизвестен MAMYTA е всеизвестен MAMYTA е всеизвестен MAMYTA е всеизвестен Аватара на MAMYTA
      Начислени плащания
      1,504.50 USD
      Благодарности
      590
      Благодарили са му 601 Пъти в
      456 Поста
      ПодписвамПодписвам
      X
      Eli2356, явно вие жените сте облагодетелствани... щото определено на мен мъжката интуиция хич не ми помага в търговията със златото...

Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.

Благодарности  

Влезте в света на онлайн търговията и печелившите транзакции с ИнстаФорекс.

4. 31-05-2013 21:56 #8343 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      fxg
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      • Лично съобщение
      fxg не е на линия
      Централна банка
      Semilir

fxg е отвъд представите fxg е отвъд представите fxg е отвъд представите fxg е отвъд представите fxg е отвъд представите fxg е отвъд представите fxg е отвъд представите fxg е отвъд представите fxg е отвъд представите fxg е отвъд представите fxg е отвъд представите Аватара на fxg
      Начислени плащания
      7,326.16 USD
      Благодарности
      5 579
      Благодарили са му 6 570 Пъти в
      4 604 Поста
      ПодписвамПодписвам
      X
      Eli2356,
      сигурно си права........,
      но специално златото почти съм се зарекла да не го пипам..........,
      въпреки,че от него не съм губила..........,
      но последния път бях с дълга малко под 1600 и си мислех да я оставя дългосрочна.............,
      и само интуицията явно ме е накарала да я затворя
      Най-доброто качество на парите е тяхното количество!http://share.payoneer-affiliates.com/a/clk/bpDzb
      Благодарности  

Авторът на тази публикация търгува с ИнстаФорекс. Защо не се регистрирате?

5. 31-05-2013 22:39 #8344 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      SPART
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      • Лично съобщение
      SPART не е на линия
      Старши дилър
      Panas

SPART е всеизвестен SPART е всеизвестен SPART е всеизвестен SPART е всеизвестен SPART е всеизвестен SPART е всеизвестен Аватара на SPART
      Начислени плащания
      425.50 USD
      Благодарности
      36
      Благодарили са му 586 Пъти в
      453 Поста
      ПодписвамПодписвам
      X
      Цитирай Първоначално написано от Eli2356 Виж мнението
      ......, само една гола графика - само поведението на курса гледам, предходните барове + съпротиви/подкрепи, няма мувинги, линии, индикатори... може би е добре да има поне трендлинии,.......
      Не искам да ти правя вятър,но си на прав път и след 7-10 години труд и постоянство,мисля че ще имаш значими успехи! ....

Това че в момента си доволна,означава най-малко две неща:

1) Налучкваш тренд-линиите и посоката на инсайдърите....

2) Успяваш да се справиш и по нюх откъм пазарен изход....

За съжаление тия 2 неща са довреме и тва е горе-долу докато пазарът зарейнджи според фрейма по който работиш ! И веднага ти казвам кво ще се случи:

1) Ако слагаш стопове (а ти не ползваш.....) ще ти ги удря,докато те занули!

2)Ако не си пишеш стоповете - ще те вкара в сценарии с добавки или усреднявания с цел "подобряване на средната цена" .....И пак ще те занули!

Има и 3) ...

3) Купваш си измишльотините на Алф Брукс (или изнудваш любимия,да ти подари за Коледа .....),слагаш ги под възглавницата за да подсилиш предаването на информация дори и в периодите когато когато изживяваш оргазъм .....И пак се зануляваш след N-време,гордо казвайки си :"Е-е-е ми не става тоз пусти форекс - квото можах направих,немам нерви,време и пари да се занимавам с глупости!....."
      О трудностях необходимо говорить в процессе их решения, а не по результатам невыполнения тех или иных поручений!

Indexi - Predaj Se Srce (Live in Bulgaria, 1973.)
      Благодарности  

Преминете към ИнстаФорекс и печелете.

6. 31-05-2013 22:57 #8345 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      Eli2356
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      • Лично съобщение
      Eli2356 не е на линия
      Централна банка
      Halus

Eli2356 е отвъд представите Eli2356 е отвъд представите Eli2356 е отвъд представите Eli2356 е отвъд представите Eli2356 е отвъд представите Eli2356 е отвъд представите Eli2356 е отвъд представите Eli2356 е отвъд представите Eli2356 е отвъд представите Eli2356 е отвъд представите Eli2356 е отвъд представите Аватара на Eli2356
      Град
      London
      Начислени плащания
      3,347.40 USD
      Благодарности
      3 705
      2 413 Поста
      ПодписвамПодписвам
      X
      Цитирай Първоначално написано от MAMYTA Виж мнението
      kypa, май не се изрази правилно...
      май обичаш да се ровиш по чужди дупки ми се струва

Eli2356, - има огромна разлика между нереализирана печалба и реализирана загуба...

аз пуснах 1 дълга от 1390... ама ще я затворя до края на деня... че обема е голям и няма да удържа на някой грозен гап...
      И аз пуснах 2 дълги преди час/ час и половина и са на +, поне едната/другата варира, от 1,8630/8780, да се отсрамя малко. Сигурна съм, че ще отиде до 1389,40, но жалко че май няма да е днес - има само още 5 мин време. И се чудя сега ли да кеширам...?

Пп: Полакомих се и ги оставих. Да видим Инстата как ще ми изпълнят лимитите при отварянето на пазара? Със сигурност ще има нагоре в понеделник, поне до моите близки лимити.
      Последна редакция от Eli2356 : 31-05-2013 на 23:04
      The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
      A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
      Благодарности  

Лесно е да печелите пари, без да напускате дома си. Открийте сметка в ИнстаФорекс.

7. 31-05-2013 23:00 #8346 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      daniwin
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      • Лично съобщение
      daniwin не е на линия
      Централна банка
      Panas

daniwin е отвъд представите daniwin е отвъд представите daniwin е отвъд представите daniwin е отвъд представите daniwin е отвъд представите daniwin е отвъд представите daniwin е отвъд представите daniwin е отвъд представите daniwin е отвъд представите daniwin е отвъд представите daniwin е отвъд представите Аватара на daniwin
      Начислени плащания
      8,280.84 USD
      Благодарности
      5 582
      Благодарили са му 15 498 Пъти в
      5 836 Поста
      ПодписвамПодписвам
      X
      Альо тука е гара Каспичан който ша слиза да слиза, който няма да слиза пак да слиза щото влака е дотук
      пазаря затвори

Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.

Благодарности  

Търгувайте и печелете пари бързо! Най-добрите условия за търговия с ИнстаФорекс.

Вземете 750$ за всеки привлечен приятел!

Награда за партньори до 67% от спреда!

8. Следният потребител изказва благодарност на daniwin за полезния пост:

Eli2356 (31-05-2013)

9. 31-05-2013 23:03 #8347 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      ~@~
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      • Лично съобщение
      ~@~ не е на линия
      Централна банка
      Lelah

~@~ има с какво да се гордее ~@~ има с какво да се гордее ~@~ има с какво да се гордее ~@~ има с какво да се гордее ~@~ има с какво да се гордее ~@~ има с какво да се гордее ~@~ има с какво да се гордее ~@~ има с какво да се гордее ~@~ има с какво да се гордее ~@~ има с какво да се гордее Аватара на ~@~
      Град
      London,UK
      Начислени плащания
      3,294.50 USD
      Благодарности
      179
      Благодарили са му 1 366 Пъти в
      1 130 Поста
      ПодписвамПодписвам
      X
      гася
      лека нощ всинца Ви и приятен уикенд
      хубава седмица беше
      дано и следващата да е такава

----------

Опа...пропуснах
      Честит празник на всички!
      Във всеки един от нас живее по едно дете...в някои по няколко
      лека нощ

нарочно съботираш биоритмите и тройно благоприятните дни в които луната ще е в осма фаза в щурец , а овен във въгърец и това би се отразило на реколтата магически и циниите щеха станат като тикви
      Благодарности  

ИнстаФорекс е надежден наръчник за света на финансите и инвестициите.

10. Следният потребител изказва благодарност на ~@~ за полезния пост:

Eli2356 (31-05-2013)

11. 31-05-2013 23:10 #8348 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      fxg
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      • Лично съобщение
      fxg не е на линия
      Централна банка
      Semilir

fxg е отвъд представите fxg е отвъд представите fxg е отвъд представите fxg е отвъд представите fxg е отвъд представите fxg е отвъд представите fxg е отвъд представите fxg е отвъд представите fxg е отвъд представите fxg е отвъд представите fxg е отвъд представите Аватара на fxg
      Начислени плащания
      7,326.16 USD
      Благодарности
      5 579
      Благодарили са му 6 570 Пъти в
      4 604 Поста
      ПодписвамПодписвам
      X
      Цитирай Първоначално написано от Eli2356 Виж мнението
      Да видим Инстата как ще ми изпълнят лимитите при отварянето на пазара? Със сигурност ще има нагоре в понеделник, поне до моите близки лимити.
      Eli2356,
      не трябваше да ги оставяш.............................,
      ако се затворят от гап няма да ти ги признаят.................,
      ================================================== ======
      Най-доброто качество на парите е тяхното количество!http://share.payoneer-affiliates.com/a/clk/bpDzb
      Благодарности  

Търгувайте и печелете пари бързо! Най-добрите условия за търговия с ИнстаФорекс.

12. 31-05-2013 23:33 #8349 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      Eli2356
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      • Лично съобщение
      Eli2356 не е на линия
      Централна банка
      Halus

Град
      London
      Начислени плащания
      3,347.40 USD
      Благодарности
      3 705
      2 413 Поста
      ПодписвамПодписвам
      X
      Цитирай Първоначално написано от MAMYTA Виж мнението
      Eli2356, явно вие жените сте облагодетелствани... щото определено на мен мъжката интуиция хич не ми помага в търговията със златото...
      Така или иначе само с интуиция не става. Тя идва с натрупване на опит, даже бих казала, че опита се трансформира в интуиция в един момент. С една гола интуиция само едва ли ще надкара който и да било във форекса, въпреки че се твърди, че пазарът е ирационален, интуицията също. Очаквай неочакваното и ще успееш. Туй последното шегичка, но има и зрънце истина, доколкото в търговията винаги може да се случи нещо неочаквано, но за един опитен трейдър това са по-скоро редки изключения. Лично аз търгувам това, което виждам на графиката, а да виждаш истината на графиката идва с течение на времето/опита, поне за мен важи това заключение. А понякога и аз не съм сигурна какво виждам, тогава най-добре човек да се въздържа от сделки, докато не се изясни положението. Малко общи приказки изказах, но си е така... Всеки случай с интуиция или без винаги има известен риск, но който не рискува, не печели.

----------

Цитирай Първоначално написано от **g Виж мнението
      Eli2356,
      не трябваше да ги оставяш.............................,
      ако се затворят от гап няма да ти ги признаят.................,
      ================================================== ======
      Тъй ли? Четох наскоро, че различните брокери имат различна практика на затваряне на лимити на гапове, Едни затварят на цена на отваряне, ако е след лимита, други даже да е след лимита, затварят на колкото си е бил лимита. Но чак пък да не ги признаят, не прочетох. А и да не ми ги признят, няма да се трепя. Ще им отмъстя с нови, по-големи лимити в понеделник.

----------

Цитирай Първоначално написано от ~@~ Виж мнението
      Опа...пропуснах
      Честит празник на всички!
      Във всеки един от нас живее по едно дете...в някои по няколко
      лека нощ
      Мерси, Алфа! И на теб честит да е! На мен особено честит, щото май аз съм от онези с няколкото вътрешни лапета, духовни де и палави на всичкото отгоре. То и зодията ми такава.... поне две са, а понякога се събират и тризнаци/четиризнаци
      Благодарности  

Парите работят за вас: открийте сметка в ИнстаФорекс и печелете!

13. <a href="https://www.instaforex.com/bg/?x=bgforum">InstaForex</a>
    14. 01-06-2013 00:17 #8350 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      Eli2356
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      • Лично съобщение
      Eli2356 не е на линия
      Централна банка
      Halus

Град
      London
      Начислени плащания
      3,347.40 USD
      Благодарности
      3 705
      2 413 Поста
      ПодписвамПодписвам
      X
      Цитирай Първоначално написано от SPART Виж мнението
      Не искам да ти правя вятър,но си на прав път и след 7-10 години труд и постоянство,мисля че ще имаш значими успехи! ....
      Това че в момента си доволна,означава най-малко две неща:
      1) Налучкваш тренд-линиите и посоката на инсайдърите....
      2) Успяваш да се справиш и по нюх откъм пазарен изход....
      За съжаление тия 2 неща са довреме и тва е горе-долу докато пазарът зарейнджи според фрейма по който работиш ! И веднага ти казвам кво ще се случи:
      1) Ако слагаш стопове (а ти не ползваш.....) ще ти ги удря,докато те занули!
      2)Ако не си пишеш стоповете - ще те вкара в сценарии с добавки или усреднявания с цел "подобряване на средната цена" .....И пак ще те занули!
      Има и 3) ...
      3) Купваш си измишльотините на Алф Брукс (или изнудваш любимия,да ти подари за Коледа .....),слагаш ги под възглавницата за да подсилиш предаването на информация дори и в периодите когато когато изживяваш оргазъм .....И пак се зануляваш след N-време,гордо казвайки си :"Е-е-е ми не става тоз пусти форекс - квото можах направих,немам нерви,време и пари да се занимавам с глупости!....."
      Спарт, при цялото ми уважение към теб, ще се осмеля да коригирам част от твърденията ти, които за мен са само предположения.
      1) Не налучквам тренд линии, а виждам самия тренд, ако го има. Също така много уважавам и трендлиниите. Това, че напоследък не ги ползвам не означава, че не ги уважавам, просто има моменти, когато съм сигурна в движението и без тях.
      2) Изходът ми въобще не е по нюх, а доста логичен - при достигане на някаква подкрепа, съпротива. Ако я пробие надеждно, пак влизам в играта, обикновено на тест/рестест на пробитата съпротива/подкрепа. Тук вече се следи и поведението на курса.
      Ако пазарът зарейнджи, виждам, че е в рейндж и преценявам горе долу колко ще продължи на по-големите фреймове. Гледам всички фреймове, особено големите, където ключовите нива (съпротиви/подкрепи) са с най-голяма тежест.
      1) Не слагам стопове, така че по тоя параграф няма как да ме занули, а и си спестявам време и усилия. Вместо стоп може да сложа отложена насрещна, ако търгувам на МТ4.
      2) ? ... Ако случайно не потръгне веднага в мойта посока (което често се случва), т.е. избързала съм леко с входа, изчаквам да тръгне. Обикновено тръгва (напоследък винаги) и си достига лимитите. Ако доста се отдалечи, обикновено правя добавка, но след като съм сигурна в мойта посока, т.е. добре преценена, а не напосоки и досега тази ми тактика добре успява и всичко завършва на + в края на краищата. Но доколкото във форекса нищо не е изключено допускам, че някой път може да има и лош край. Не си мисли, че съм новобранка и не ми са се случвали подобни черни сценарии - да подобрявам средната цена, а загубата да расте все повече. Надявам се това вече да е в миналото, поне практиката напоследък го доказва.

Ал(фчо) Брукс мога да си го чета и на английски в електронен вариант, но все не ми остава време. Т.е. вече го имам. Ако все пак се спра на хартиения вариант, пък няма да знам кой от любимите да помоля да ми го купи, че те малко варират във времето. Освен да си сложа лаптопа под възглавницата за най-бързо и лесно...
      Туй последното, отказът от форекса, щом досега не е станал за година и половина, едва ли някога ще стане. А и твърде много ми допада като занимание, че да се откажа. Винаги може ми докарва по някой лев допълнително (надявам се повечко леФчета), ако се занимавам сериозно. Досега не съм се занулявала в буквалния смисъл на думата, но приемам, че съм - имаше 2-3 случая, когато може да се каже, че си беше зануляване, ако не бях довнесла малко кинти точно това щеше да стане (ставаше въпрос за малки суми слава богу) Но напоследък или стоя на едно место или раста в капитала. Ако се зануля, веднага ще се похваля, вяравй ми, първо на теб даже - с признателност към думите ти ...
      Последна редакция от Eli2356 : 01-06-2013 на 00:37
      Благодарности  

Допълнителни печалби с ИнстаФорекс

Вземете 750$ за всеки привлечен приятел!

Награда за партньори до 67% от спреда!

15. Следният потребител изказва благодарност на Eli2356 за полезния пост:

SPART (01-06-2013)

Затворена тема
    Страница 835 от 2252 ПървиПърви Предишно ... 335 735 785 825 833 834 835 836 837 845 885 935 1335 1835 ... Следващ ПоследнаПоследна
    Бърза навигация Свободна дискусия   Горе ▲
    • Зони на сайта
    • Потребителски панел
    • Лични съобщения
    • Абонаменти