днес дефакто нямаше трейдинг............
333333333333333333333333333
днес дефакто нямаше трейдинг............
333333333333333333333333333
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Скутере имам нужда от помощ ще те затрудни ли да ми направиш един микс на тези песни но да е в 140bpm
1. Girls Aloud - Something New
2. David Guetta- She Wolf(Falling To Pieces
3. Amelia Lily- You Bring Me Joy
4. Will.i.am-This is Love ft. Eva Simons
5. FLY PROJECT - Back In My Life
6. Touch Me Gunther & Sunshine Girls pleasupereman
7.Nelly Furtado - Waiting For The Night
8.Groupe /radio edit/ Bob Sinclar
9.She makes me go Arash feat.Sean Paul
10.Push Varios Artist
11.Realogic- Digital Life
Cibertracks-Virtual audio project
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Още на съм го поглеждал ......................................, но щом казваш няма и да го гледам
----------
Ти пък що за въпросСкутере имам нужда от помощ ще те затрудни ли да ми направиш един микс на тези песни но да е в 140bpm
1. Girls Aloud - Something New
2. David Guetta- She Wolf(Falling To Pieces
3. Amelia Lily- You Bring Me Joy
4. Will.i.am-This is Love ft. Eva Simons
5. FLY PROJECT - Back In My Life
6. Touch Me Gunther & Sunshine Girls pleasupereman
7.Nelly Furtado - Waiting For The Night
8.Groupe /radio edit/ Bob Sinclar
9.She makes me go Arash feat.Sean Paul
10.Push Varios Artist
11.Realogic- Digital Life
Cibertracks-Virtual audio projectСамо кажи във какъв формат ги искаш.
Не проклинай тъмнината, просто запали свещ.
mp3 че по лесно се качва някъде било то и на пощата ми:milenoid@gmail.com
ще съм ти страшно благодарен ако направиш това за мен ще черпя
----------
и другото важно условие е сетчето да стане около 30 минути ако трябва добави някоя песен по твой избор,че жената ме изяде с нейната аеробика![]()
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
За съжаление днес не съм вкусвал шоколад само 2 бирички от по 330мл ............хм май ще си отворя 3-та![]()
айде наздрае бургаскии аз ще взема да си ливна една в гърлото че зажаднях
mileniak (27-05-2013)
Наздраве "Син Камък"да сме живи и здрави всички
![]()
coldys (27-05-2013)
атака туй да се чува другото вятър мъгла акули и цаца![]()
mileniak (27-05-2013)
абе не ли ва срам докът ма нема да се праите на ербапи.......................
тия по горе дето са омискинили темата да се извинят тутакси..............
щото като стана лош немои ми се перчат на лафове.................
немат шансове...................................
и малко по ЕНТЕЛИГЕНТНО......... с хумора щото се обозначавате ...............................![]()
«Без працы не бенды кололацы»
https://www.youtube.com/watch?v=vHfb...&feature=share
https://www.youtube.com/watch?v=z1O8PYKwt9E