Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Лошото че има и мъже дето са меко казано "лентяй" и това се превръща в един модел на поведение в доста домове и много хора подражават на него....но и аз съм на мнение ,че мъжът трябва да си е на мястото и да си устоява всякакви принципи във всичко,както в работата ,така и в живота...ако ли не ......не е мъж както трябва...
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Eli2356 (09-02-2013)
Кое от многото.... или всичко?.................................................. ................
Зависи какви са принципите обаче - добри или лоши. Предполагам за добрите говориш.Щото може и да са лоши и пак да си ги отстоява.
Последна редакция от Eli2356 : 09-02-2013 на 15:05
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
Това си е много точно казано......мъжете по форумите и не само по форумите навсякъде из нета......си мерят...да не казвам кое.....
Това е така....а жените поне по моите виждания са доста искрени и истински и не се опитват да привлекат внимание по някакъв начин....все пак са жени....(това не е обидно,напротив жените винаги са обсипани с внимание)....Трябва да се гордеем с женския пол и да го уважаваме подобаващо....
![]()
Eli2356 (09-02-2013)
Пичове не ви е срам - липсва класа. Някоя прозаична фитка само бихте вързали с обяснения "мъжа лентяй" .... казвам ви го под секрет.
От теб ще излезе много добър съпруг ... или приятел на женските сърца.Това си е много точно казано......мъжете по форумите и не само по форумите навсякъде из нета......си мерят...да не казвам кое.....
Това е така....а жените поне по моите виждания са доста искрени и истински и не се опитват да привлекат внимание по някакъв начин....все пак са жени....(това не е обидно,напротив жените винаги са обсипани с внимание)....Трябва да се гордеем с женския пол и да го уважаваме подобаващо....
Правилно схващаш реалността.
![]()
Абе понякога и ние се опитваме да привлечем внимание, ама между нас да си остане.Но не толкова фрапантно ...
Последна редакция от Eli2356 : 09-02-2013 на 15:28
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
Благодаря за комплимента...надявам се да е така....може би и вие го правите понякога ,но е толкова не забелижимо,че само вие си знаете кога![]()
Комържди, не е ли време да си подновим религиозния разговор, който така грубо прекъснаха наскоро моторждиите? Но тези дни все бях заета с по-прозаични неща от живота, какво да се прави.Като ми остане време ще се отдам отново на философки размишления ... че много загрубя разговора.
----------
.... само като има силна конуренция.Пък аз даже и тогава съм се отказала да се правя на интересна, защото съм се убедила, че по мъж и по трамвай няма смисъл да се тича.
Убедена съм, че така ще е, ако си искрен в горното изказване.![]()
Aз въобще не знам колко от хората са доволни,женените недоволни от половинката ,неженените недоволни, че другия не иска да се женят,или пък че го натискат да се жени,бедния че е беден ,богатия че не е по богат,навсякъде недоволство.
За сериозните неща винаги съм искрен ,а това си е сериозна тема ........Е по трамвай може да има някакъв смисъл...![]()