Като занулиш и ти става леко на душата, а ?
====================
----------
Добър вечер на тебе
Напечели ли се днес ?=-=-=-=-=--0-0-00909089887867667564
ха ха ха Олег донякъде си прав!И на мен ми стана интересно какво е това чарк .Поздрави и на теб rusalita![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
rusalita (10-05-2013)
mileniak, Я сподели твойто куче ако надуши разгонена женска на вън как реагира, моя полудява няколко дни само плаче надушва ама като ходим на вън няма я никъде![]()
![]()
Всичко започва под Платановото дърво
quod me nutrit me destruit
Мила айде друг път ще говорим ,че трябва да излизам на кръчма нищо,че утре пак съм на работа![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Всичко започва под Платановото дърво
quod me nutrit me destruit
Чарк по филибейски е това, което е стъргало по заралийски
.................................................. .................................................. ..........
Когато научиш правилата, ще знаеш как да ги нарушаваш.
fxg (10-05-2013)
Кво си прайкате тука,разкатахте ли пазара.Аз направих една голяма разходка от 4 часа и сега викам да ви понавестя.
Аз с пазара приключих благополучно още по обяд,
днес нали е петък , а и Бернанке като се разприказва,
предпочитам да не съм в позиция
----------
================================================== =======
Сити , стъргало знам какво е,
но по заралийски............................, трябва да поясниш![]()
Най-доброто качество на парите е тяхното количество!http://share.payoneer-affiliates.com/a/clk/bpDzb