Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Пожелавам ти да го постигнешБлагодаря. Преди години имах големи амбиции да стана поне известен в България, но така и не се случи, защото все попадах на шефове кавали. Музиката е другата ми страст.
Имах много техника ( всичко необходимо за един Ди Джей ). Един ден като се напечеля от форекса ще си отворя една дискотека..................................
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Не проклинай тъмнината, просто запали свещ.
albagpipe (30-04-2013)
Ми тва беше преди 3 години...изсипа се на масата, за да се види с мой познат...и като се запрегръщаха взех да се чудя как изобщо са го пуснали тоя в дискотеката и откъде накъде моя Човек толкова го тачиПосле ни запозна
поседя 30-40 мин и си замина
![]()
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
За в бъдеще обещавам за кача най-малкият си сет в тубата и пак да Ви поздравя всички.![]()
Не проклинай тъмнината, просто запали свещ.
Шортвате ли йените? Като гледам сега вече май е за лонгване.
Аз днес бях счетоводителка цял ден - годишна данъчна декларация, други декларации, сума ти грешни пари издадох на държавата...
Чакаме с нетърпение. И какво е артистичното ти име - Scooterr ли и какво значи?
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz