Кофтито е, че напъна спря с последния тръгнал си от барикада
----------
Ти имаш претеции за промени , не аз, нека казваме нещата както действително са били, аз не бях особено голям тогава, но знам какво се случи.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Не, нямам лични наблюдения, само преразкази.
Както казах, това си беше глобален процес, просто тая идеология и дойде времето, ако някой може да претендира за заслуги, това е Горбачов.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Тегава тема...... да я оставим...... знам какво беше, знам и какво е сега. Не хваля настоящето, но и в никакъв случай не тъгувам за миналото.
Когато научиш правилата, ще знаеш как да ги нарушаваш.
Ако си в северна Гърция няма да имаш никакви проблеми с това. Аз не усетих никаква разлика, само дето говорят друг език и електропроводните стълбове са им дървени, не стоманобетонни като наште. Иначе същите гледки, същия въздух, същия манталитет.... границата се минава транзит дето се вика, ако си държиш личната карта предварително в ръката за 1 минута.
Последна редакция от Eli2356 : 28-04-2013 на 23:13
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
Ели, то Северна Гърция са си наши земи - не е чудно, че ти изглежда като нашенско. И езика наш са говорили там, преди да ги изселят масово насам-натам...Ако си в северна Гърция няма да имаш никакви проблеми с това. Аз не усетих никаква разлика, само дето говорят друг език и електропроводните стълбове са им дървени, не стоманобетонни като наште. Иначе същите гледки, същия въздух, същия манталитет.... границата се минава транзит дето се вика, ако си държиш личната карта предварително в ръката за 1 минута.
Даже и в днешно време някои групи в Северна Гърция продължават да си говорят български. Това са били Български земи допреди Ньойския договор, ако не се лъжа, няма и 100 години.
Пп: даже по време на 2. световна война пак са били наши земи.
Последна редакция от Eli2356 : 28-04-2013 на 23:33
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
Така е, виждам, че си внимавала в часовете по история..................................
България на три морета....... йееееее
.................................................. .....................................
Когато научиш правилата, ще знаеш как да ги нарушаваш.