Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Не случайно на тия евангелия са им били дузпата,не им изнася нито на католическата нито на православната да се четат тия неща,на църквата мъдър народ не и трябва.RyMu, сцената на прелюбодейката Мария Магдалена и камъните. Исус заставащ изключително практично, посочвайки основата - Действията/поведението към промяната - труда да променяш.
Интересното в случая не е толкова, че той дава шанс на Мария Магдалена, а в това че той застава срещу повелите на Моисей свързани с 10-те заповеди - прелюбодейците да се наказват с камъни, което ще рече че с поведението си Исус отрича "земните" трактовки. Все пак Моисей си е Моисей един от пророците и то бая централен, но позволил си да раздава присъди - това е посланието от тази сцената (според мен).Така че играта на думи, по разни събори хич за мен не е довод за извод- действие трябва, не добре наредени приказки. Добро утро!
от снощи се позагледах в Библията. не бях я чел, но филми съм гледал много, дори мога да ги изиграя .... ами останах очарован. Доста главоблъсканици има в библията, това четиво определено не е за прости хора .
стих 22. от Тома
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
mck (04-02-2013)
Ето сега, отново се замислям върху сцената с Мария Магдалена, защо той е пишел нещо в прахта на Земята докато е казвал "Да хвърли първи този който....." .... отговора е ясен.
----------
Oleg, за ебането друг път ще говори сега съм на друга вълна. Разбираш ли ???
И аз съм на друга. Само мотори са ми в главатаЕто сега, отново се замислям върху сцената с Мария Магдалена, защо той е пишел нещо в прахта на Земята докато е казвал "Да хвърли първи този който....." .... отговора е ясен.
----------
Oleg, за ебането друг път ще говори сега съм на друга вълна. Разбираш ли ???
Ама човек просто му се е дое*ало и взел да ги плещи подобаващи хахаха
То така е. Едно време е нямало мотори. Не е като сега. Ако имаше, въобще нямаше да седне да си играе на пясъчни замъци. Щеше да яхне любимата си Хонда/Ямаха/Агуста, кой квото има, и да кара, да кара, да пилотира и да се въздига
Па то кво, само некви плебейски истории.![]()
точно така... тука си говорим за институции, помпозност, корони на патриарси, злата, ... няма смисъл да изброявам. То Бунта на Исус е бил точно срещу това.
Oleg (04-02-2013)
Да си знае
Или и двамата или без нея хахаха
Байка е свещен за моториста !
Един познат над 180висок над 100кг, много плътен дебел глас отива за морето с един негов приятел, обаче пука гума. Звъни за помощ, идва човека и тоя познатия, му казва: ще ти платя двойно aз да си оправя гумата и ти няма да ми пипаш мотора, щото ще те и му показва юмрук![]()
kmv (04-02-2013)
То за това е само пророк, и нищо сам не си е позволил ,понеже няма свои мисли , всичко е това , което Бог му е "казал" или "показал" ,че трябва да каже и направи и да го сведе до Народа си , това са законите на Бог , не на Моисей.
А разликата във философията , (то дори не е и разлика, а развитието) м/у двата завета е точно тази , че когато приемеш Христос ( Божия Син) за свой Бог , не чакаш Закона да се налага върху теб( от вън) , което стои в основата на Стария Завет , там всичко е императивно , докато в основата на Новия е философията е, че ти приемаш Закона - Бог вътре в теб , той става твоя вътрешна същност , и няма нужда някой да ти го налага насила , ти сам решаваш , ти избираш кой да бъдеш.
пп/ добро утро... бтв ,това не е само религия , както може би се разбира, "елементите" на философия са силно преплетени ...
Oт край време знам че съм праведен, сега разбрах и защоТо за това е само пророк, и нищо сам не си е позволил ,понеже няма свои мисли , всичко е това , което Бог му е "казал" или "показал" ,че трябва да каже и направи и да го сведе до Народа си , това са законите на Бог , не на Моисей.
А разликата във философията , (то дори не е и разлика, а развитието) м/у двата завета е точно тази , че когато приемеш Христос ( Божия Син) за свой Бог , не чакаш Закона да се налага върху теб( от вън) , което стои в основата на Стария Завет , там всичко е императивно , докато в основата на Новия е философията е, че ти приемаш Закона - Бог вътре в теб , той става твоя вътрешна същност , и няма нужда някой да ти го налага насила , ти сам решаваш , ти избираш кой да бъдеш.
пп/ добро утро... бтв ,това не е само религия , както може би се разбира, "елементите" на философия са силно преплетени ...
Евала Руми. Наистина съм много възвишен.![]()
RyMu, защо Исус е драскал в прахта е въпроса,... какво сам решавам, говорим си за събори, а не за убеждения/поведение.