Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Nasko (26-04-2013)
ще се въздържа...да не си помислиш че лично....заразпитах за идеи за тема преди време...ма ме нахраниха....
ще я направя....просто трябва да му дойде времето...![]()
<< ordo ab chao >>
....от всички зеленчуци....най-обичам СУДЖУЦИ....
JaY_Z,
то винаги ще се намери някой да те нарита за какво ли не
иначе си направи тема и не се съобразявай ...нека има нови и повече места за писане
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
Ами аз се разписах при кабела ...сътворих един скалп и то се престраших този път с по-голям обем ...и се получи ...
без да трябва да умувам и да го мисля много много ...да чакам и да се ослушвам на загуба ще стане или не
даже мъничко си оставих още да шава със добър плюсов стоп
не ми се качват снимки вече ...то едва ли има смисъл ...
лепвам си ги в дневника и продължавам напред
Е, що да няма смисъл? Дай да видим сделката.Ами аз се разписах при кабела ...сътворих един скалп и то се престраших този път с по-голям обем ...и се получи ...
без да трябва да умувам и да го мисля много много ...да чакам и да се ослушвам на загуба ще стане или не
даже мъничко си оставих още да шава със добър плюсов стоп
не ми се качват снимки вече ...то едва ли има смисъл ...
лепвам си ги в дневника и продължавам напред
---------------------------------------------------------------
albagpipe, ам, чи то нали сме за това да споделяме и да са учим един от друг....
Ето сутринта с кмв, бяхме на различни мнения за въпросният кабел и обменихме снимки на чарта....
Макар, че въм супер зле, аз качвам с надеждата да помогна на някой както на мен са помагали......
някой веднъж беше ми казал, че времето е като чук който винаги е смазвал! пътя е показвал дълъг или кратък, дори в гъстата мъгла служи за проблясък!
прайх всяка усмивка на любима, всяка китка на градина, всяка п*тка на богиня! но откакто огъня замина и утихна в пепел, при всяка една възможност прая п*тка на робиня!
добре дошъл...ела, последвай ме....по пътя крив през лабиринта тъмен...на прав път бил съм кривнал съм, а сега и следвай ме по баира стръмен!..и ако тряа да съм честен, за всеки пик тряа да ми давате минимум петстин!!...
и нека смисъла в живота ми да бъде да ги движа тия всичките!...и нека мишките плетът интрижките аз сгъвам книжките, да гледат на гърба на блузата ми нижките!..
каквото е било е било, посоката е винаги нагоре!.....пътя ми е винаги напред, а зад мене всичко чупи се!
няма нищо случайно, ситoaции навързани!....как трябва да има и за теб, щом те няма вечно никъде?!?
напред и само нагоре.......или надолу ?!?
Е да предполагам тези форуми са си за това ,не са само за бонусите ,а да си помагаме трейдърите в различни ситуации..albagpipe, ам, чи то нали сме за това да споделяме и да са учим един от друг....
Ето сутринта с кмв, бяхме на различни мнения за въпросният кабел и обменихме снимки на чарта....
Макар, че въм супер зле, аз качвам с надеждата да помогна на някой както на мен са помагали......![]()
albagpipe,
Aлбааа - искаш ли да ме дръпнеш за японските ми шорти 2-3 пъти ?
друго си е окъсиш Йената , да си легнеш спокойно - и сутринта кат станеш - да си кешираш а
ай весел Петък за всички - за мен най-вече , по други причини !