Насе, не ме карай да ровя из мненията ти от преди няколко месеца. Изказването ти беше точно в тоя смисъл, че си много доволен от жена ти. Паметта ми никога не ме лъже. Освен сега да е първият път или по-точно да съм се припознала из многото "изказвания". Или да съм влюбена, че и тогава малко ми изневерява.Ако не съм права, извинявай. Ама истината рано или късно излиза наяве, нали знаеш.
![]()
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
О трудностях необходимо говорить в процессе их решения, а не по результатам невыполнения тех или иных поручений!
Indexi - Predaj Se Srce (Live in Bulgaria, 1973.)
По канал 1 има в памет на Петър Гюзелев...........................
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Защо да казвам, че съм жененНасе, не ме карай да ровя из мненията ти от преди няколко месеца. Изказването ти беше точно в тоя смисъл, че си много доволен от жена ти. Паметта ми никога не ме лъже. Освен сега да е първият път или по-точно да съм се припознала из много "изказвания".Ако е така извинявай.
...бъркаш ме с някой друг
...женени във форума колко щеш...
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Да, ама твоя е фиксиран, а моя плаващ, може да го издебна и на 0,4$
----------
Бе Фицката добре те издаде, ама ти пак не се предаваш... Айде да не се басираме, че много басове ще ми дойдат напоследък.
Пък и не знаех, че си на 22. Последно да прибавяме ли 20 отгоре или не - твърдо си решил да се пласираш на абитуриентския бал с щерката на Алба?![]()
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
С такава кола и от спорт няма да има нужда
----------
Нали, къде го пратиха на майната си, може ва бачковския манастир покрай богородица да я свърши тая работа![]()
фицката (25-04-2013)
Ама тежко й на тъщата, ако зетя парите ги профуква по разни мацки като от Бенча: парите вкъщи при жената. Ако няма жена, да се спестяват за един ден като отима.![]()
Именно де - майтапиш се. нали и аз това казвам - нито си на 22, нито неженен.
....Добре, де - и на 12 може да те признаем, ако искаш. Само мир да е.
И главата ти цяла! Иначе после кой ще ни води на виртуални екскурзии по цял свят.