Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
това са подробности, джиджи
онзи ден в автобуса видях пак една такава двойка - той я имаше 45 кг мокър, а девойката беше поне 80-90 - ама, както се казва, всички сме чеда божии и имаме право на лИбов
----------
еее, алби, ти пък сега, ами забаламосай года не гледа - ей да доди на купона
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Чадо, какво стана пак, кой пак започна пръв и другарката Хепи на кого трябва да дърпа ушите ??? ... някаква провокация ли е имало , и то психологическа на идеологическо ниво ?!?!?! Абе направо някаква диверсия спрямо теб!!! ... няма така да се впрягаш кат магаре на каруца, като ви гледам отстрани и двамата сте ебати малоуниците, че и претенциозни, че и с високо IQ, че дори с най-най-най високото IQ ,,,брех тоя форум, чак ми изпи мозъка, чак ме погълна - Чадо, земи пробвай Седатив ПС 3х2 таблетки под езика и ще ме споменаваш с добро в момента, в който почувстваш уравновесяването ....
Така е, ама е много комично, само като си представя как го е затиска клечото на спалнята, и ме избива на смях
![]()
И това го прочетох докато преглъщах сандвича си![]()
Вече ще внимавам докато ям![]()
а по един от къща - такъв е правилника ...това са подробности, джиджи
онзи ден в автобуса видях пак една такава двойка - той я имаше 45 кг мокър, а девойката беше поне 80-90 - ама, както се казва, всички сме чеда божии и имаме право на лИбов
----------
еее, алби, ти пък сега, ами забаламосай года не гледа - ей да доди на купона
Тоа па и тойЧадо, какво стана пак, кой пак започна пръв и другарката Хепи на кого трябва да дърпа ушите ??? ... някаква провокация ли е имало , и то психологическа на идеологическо ниво ?!?!?! Абе направо някаква диверсия спрямо теб!!! ... няма така да се впрягаш кат магаре на каруца, като ви гледам отстрани и двамата сте ебати малоуниците, че и претенциозни, че и с високо IQ, че дори с най-най-най високото IQ ,,,брех тоя форум, чак ми изпи мозъка, чак ме погълна - Чадо, земи пробвай Седатив ПС 3х2 таблетки под езика и ще ме споменаваш с добро в момента, в който почувстваш уравновесяването ....![]()
Комарджи, ти недей изписва лекарства, че си станал хептен за психиатрична помощ с философиите си
Ма не знам що си мислиш, че не съм уравновесен. Чувствам се хубаво, слънцето грее, лятото подрани с два месеца...какво повече
Ма понеже ти си по-голям провокатор и от слона, няма ти отговарям ако продължиш да ми философстваш. Че такива като вземете да ми се правите на много умни и никаква файда няма.
Такаааа, първият сандвич свърши, сега е ред на втория, ще добавя и домат![]()
Oleg, като свършиш със сандвичите, казвай, че да я караме по-Фнимателската дотогава![]()