Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
fxg (22-04-2013)
така вече видимо ли е никой досега не ми е казал че не вижда снимките ми![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
но аз я виждам
причината ...когато и при мен има бъг ...просто излизам от форума и хрома, защото по принцип съм си все логната ...и след това като се логна и всички проблеми изчезват ...
мисля, че от многото цъкане из форума забиваме ...разни бисквитки ...
----------
аз си я виждам от началото още ...сигурно щото съм на диета
fxg (22-04-2013)
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
всичките снимки съм ги качвал по един и същи начин през Dropbox може би размера им прави някакви мизерии
явно ви е с google hrome и ние с mozilla виждаме различно и има различни проблеми. Но сега mileniak като махна s-to вече всички я виждаме.но аз я виждам
причината ...когато и при мен има бъг ...просто излизам от форума и хрома, защото по принцип съм си все логната ...и след това като се логна и всички проблеми изчезват ...
мисля, че от многото цъкане из форума забиваме ...разни бисквитки ...
----------
аз си я виждам от началото още ...сигурно щото съм на диета
При мен с mozilla никога не са се появявали други проблеми с видимостта освен това s.
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
Най-доброто качество на парите е тяхното количество!http://share.payoneer-affiliates.com/a/clk/bpDzb
**g към този мой пост не съм слагал снимката редактирах оригиналния пост![]()
Ето този сайт за споделяне на снимки е много удобен http://picbg.net/login.php
Героят яхна коня и препусна във всички възможни посоки....
Явно след редакцията
при мен вече стана видима снимката,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,![]()
Най-доброто качество на парите е тяхното количество!http://share.payoneer-affiliates.com/a/clk/bpDzb