Съгласен съм с това, но тук вече разширяваме тематаГоворех конкретно и се надявах да бъда разбран конкретно
![]()
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Е ти пък майка миЗа едипов комплекс не си ли чувал, винаги може да се намери и сурогат
И не забравяй какаото, че обичам като пия мляко да е с какао
А сега наздраве с мед и лимонТочно си направих тренировката и много ми се услажда.
Мамуте, нали не се сърдиш ? Аз не с лошо чувство ти говоря. Просто съм директен и не усуквам отстрани като някой лорд![]()
Ето един човек ме разбира много добре
Пишлеме, но съм много вероятно по-висок от теб и съм и бял![]()
Значи си аз съм по-добре от теб в такъв случай. Видял съм такива които са по-прави от мен във форекса
Ем Матута се обижда на пенсия и защото говори навъпреки на моят учител чичо АЛ![]()
Е че много ясно, че няма се сърдиш. Може да си мамут ма не си толкоз прост, че да таиш злоба в себе си![]()
![]()
казах вече, нито се обиждам - нито се сърдя на комплексари...
за мен е напълно нормално (както и за всеки средно-интелигентен човек) - да не се засяга от такива простотии...
когато пораснеш (и умствено и физически) - тогава можеш да се опиташ да ме обидиш...
стига да има причина за това
ай стига караници тука - да не опорочаваме форума
всички ти се нагледаха на сеира ...
явно имаш огромни пропуски във възпитанието си и се оптиваш да ги компенсираш тука ... дерзай !
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Eli2356 (21-04-2013)
Страшна работа е станало аз се чувствам виновна за целия спор съжалявам за което![]()
Благодаря на мамута за съвета и и съм съгласна че се получи огромно идолизиране на Брукс и за това се надявам да донесе много печалби на всичките му почитатели Успех и по малко обиди повече усмивки![]()
Всичко започва под Платановото дърво
quod me nutrit me destruit
mileniak (21-04-2013)
Хахаха той дедо Рос добре, че е решил да пише, че ако беше направил клипове, малцина щяха да го изтърпят с грачещият му глас![]()
А иначе човека говори много хубавоВиж при него наистина е доста на елементарно ниво обяснено всичко. При чичо Ал, не е така.
Бе и аз не разбрах защо бургаският алкохолик и компания ти се нахвърлиха на теб, но манталитет, какво да се прави
и кво точно печели ??? много голям "професионалист" се изкара това комплексарче...
явно майка му и баща му добре са му дали парички да си направи акаунтче и да ги профуква...
знак на благодарност към неуважението си към тях - щото са гадни пенсионери ...
това не му дава право да ми слага квито и да е епитети и квалификации.
Мамуте, мама ми и тати ми за жалост нямаха пари да ми дават да профуквам. Много ми се иска да беше така, но не беше. Но няма да плача, понеже съм се трудил и вече знам как стават нещата
Ма ти що се дразниш, след като съм изказал някакви факти и ти остана без покритие ?
Да ти цитирам ли какви глупости изписа в първите си постове ?
Не използвам подкрепи/съпротива, някаква "измислена" ЕМА20, не гледал предишни стойности и графики. Толкова много нищо общо с действителността неща изказа, а сега се сърдиш, че се намери някой като мен, който не се съобразява с чуждото его![]()
RyMu (23-04-2013)
Аааааа веднага ще ти го формулирам![]()
Неуспешни опити за справяне с работният процес, придружени със завист към успяващите![]()
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН