Ефче ,Новак , аз първо не съм те канила да те возя че да ти се налага да се возиш при мен ..и явно въобще не си разбрала за какво говорех, а именно че си идват преднамерено настроени и много малко им трябва да се притеснят ..но както и да е .какво да обяснявам на човек който винаги е по -знаеш ,можещ ,образован и т.н. от всички останали !!!![]()
,
ти да не караш някое такси бре
Жалко че не съм от Варна
Всеки ден щях да се возя при тебе и никак няма да мърморя![]()
Форекса е финансово оръжие за масово поразяване
Простено ти е, чадо !!!ако поведението ми е било нечовешко...от дъното на бездънната си душа моля да бъда извинен...
![]()
ПП афектираността ми може би се дължи на една случка от преди време, която ме накара да разбера колко крехко същество е мъжа...едно е жена да ти бръкне под...ризката
, ...съвсем друго да ти бръкне под бронята
хах, явно си яко брониран
това с мъжката крехкост обаче рядко си го признавате
или само на демо-общуване в нета маскирани зад животински аватари ...
но крехкостта ви е нещото, което ни кара да подхождаме майчинкси прощавайки ви
Тъй, де туй си е най-важното и лично аз го приех като присъда от някои тъдява ...
видите ли колко съм безнадежно невъзможна...и как дори ...
уф, не ми се задълбава...тъпо е
Как ти хрумна това с Феминизма ?
Линда я постнах и заради това, към което снощи ме препращаше...
Аз съм си една такава обичлива и добронамерена и винаги съм била благодарна
на мъжа до мене ...разбиращ ме и подкрепящ във всяко едно начинание ...
и съм такава, каквато съм и благодарение на него ...
Последна редакция от albagpipe : 03-05-2012 на 11:45
Ти как разбра че се пеняОколо теб се появи облак от балончета ли !
Спокойно може би си в банята и пяната е от шампоана ,и нямайки търпение да кажеш на някого нещо на въпреки не можеш да изчакаш докато излезеш ами пишеш с непромокаема клавиатура !
![]()
гейша -философ
Всички ние имаме два избора :да си изкараме прехраната или да нарисуваме платното на живота си !
Хей, момичета хич не се сръчквате така
Не съм искала някой да влиза в противоречие...
мъже-жени изобщо...пък камоли една с друга...
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
В случая не се ръчкам, трябва ли винаги да съм съгласна.Изказах си мнение , насреща не виждам аргументи.
Или какво е целта да се упражнявам във виртуално словоблудство и да отговоря по същия начин.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
А сега ми разясни ценното в тоя пост.
Ами, не зная
и страна не мога да взема ...по въпроса за шофирането съм гипс...
колкото до словоблудството - масово явлиние ...
но ми се струва Евчето се опитва да се шегува ...
Не го приемай толкоз сериозно![]()
Ако още не си разбрала ценното в тоя пост е да си направиш изводи и да спреш да се заяждаш със всички в този форум ! Двама ценни за форума съфорумци вече не пишат тук заради теб!Защото ти все много знаеш,разбираш от всичко и повече от всички , все си невинна и не словоблудстваш ....а форума е пълен със спама ти ! Е прави си изводите сега ..щом трябва да ти се казва в прав текст !
гейша -философ
Всички ние имаме два избора :да си изкараме прехраната или да нарисуваме платното на живота си !
Алба, защо реши че го приемам сериозно-не е така. Имам си мнение изказвам си го , ако ще е спор да е спор.
В случая е безпредметно чаткане по клавиатурите.
А по темата ти за трейдърите и намесването на шофирането, наистина не мисля, че има значение пола.
Може и мъж да да е калпав шофьор и трейдър, както и да е добър такъв, същото важи и за жените.
А все пак да не забравяме, че в днешно време колата вече си е превърнала в необходимост, но това прави ли всички шофьори на пътя добри.
аз намесих шофирането.
какво толкова стана - само ти май го възприе на сериозно.