Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
фантазията може и да ми е бедна, но не и настроението. ще ме скъсате от смях за пореден път... дааа, добре е човек отрано да се присеща за приятните емоции... само не знам ще издържиш ли още 2-3 седмици - да не вземеш да прегориш и да ги пропуснеш накрая?щото кат гледам голям пожар, голямо нещо се е разгоряло
![]()
![]()
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
нищо подобно...фантазията може и да ми е бедна, но не и настроението. ще ме скъсате от смях за пореден път... дааа, добре е човек отрано да се присеща за приятните емоции... само не знам ще издържиш ли още 2-3 седмици - да не вземеш да прегориш и да ги пропуснеш накрая?щото кат гледам голям пожар, голямо нещо се е разгоряло
![]()
загубих 1 бас - каса бира...
допи ми се и на мен.... после ми се доядоха козунаци и агнешко...
и накрая ме шибна носталгията в главата ...
ще потрая още малко - де ще ида![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Браво бе! Докъде се е стигнало от един загубен бас....ше траеш та, къде ще идеш... най-много из квартала.. за някой хамбургер от МакДоналдс
![]()
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
ти внимавай да не загубя и друг бас до тогава ....![]()
![]()
![]()
Последна редакция от Eli2356 : 16-04-2013 на 01:43
Добро утро момичета и момчета ......................
Не проклинай тъмнината, просто запали свещ.
Eli2356 (16-04-2013)
Добро утро
и спокоен и приятен ден !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Най-доброто качество на парите е тяхното количество!http://share.payoneer-affiliates.com/a/clk/bpDzb
fxg (16-04-2013)
Най-доброто качество на парите е тяхното количество!http://share.payoneer-affiliates.com/a/clk/bpDzb