Qosmo,
добре де
това са несигурни, гадни и мръсни пари
къде по-лесно е да си трейдваш... и спиш с чиста съвест![]()
Qosmo,
добре де
това са несигурни, гадни и мръсни пари
къде по-лесно е да си трейдваш... и спиш с чиста съвест![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Последна редакция от anonimen komardjia : 25-07-2012 на 06:51
anonimen komardjia,
това деление няма как да не съществува най вече по причина на мъжките изказвания и пренебрежения ...
не ми се рови да доказвам намирайки изказвания от сорта как жените не стават за друго освен да киснат в кухнята
и за забавление в спалнята
особено първото се съчетава чудесно с трейдването, а второто винаги ме
е нахъсвало да се занимавам с нещо подобно...пък и е супер зареждащо ...
но няма смисъл да се доказва, каквото и да е ...
до никъде няма да стигнем![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
albagpipe, това дето са го казвали е сигурно изказано от човек, за който въпросното забавление трае около минута и половина, а рекорда му е 2 мин., но при условия, че преди това здраво се е налокал с ракия, вдигайки си наздравици сам с телевизора.anonimen komardjia,
това деление няма как да не съществува най вече по причина на мъжките изказвания и пренебрежения ...
не ми се рови да доказвам намирайки изказвания от сорта как жените не стават за друго освен да киснат в кухнята
и за забавление в спалнята
особено първото се съчетава чудесно с трейдването, а второто винаги ме
е нахъсвало да се занимавам с нещо подобно...пък и е супер зареждащо ...
но няма смисъл да се доказва, каквото и да е ...
до никъде няма да стигнем
anonimen komardjia, трейдинга е мъжка професия. Все едно да видиш жена машинист. Е има, но не им е присъща професия на жените да карат влакове.
И от известните трейдъри е Рашке, останалите са счетоводители, анализатори и пр. Търговците са най-вече мъже.
anonimen komardjia,
а как ще коментираш горния всезнайко
от памперса ли иде или защото мама вече го е отбила![]()
ти говориш за някакви медийни звезди. А това, че процента на жените е малък не значи, че не стават за тази работа. Аз дори забелязвам, че жените изключително бързо отхвърлят методите които нестват, за разлика от мъжете които проявяват инатлив "интелект," задълбавайки се в пълни простотии - тука има хора дето от 5-6 години не са мръднали по същата тази причина, а на някой жени им бе нужно 5-6 седмици да го схванат същото това.
anonimen komardjia,
страхуваш се да ми отговориш , нали
или нямаш думи по въпроса
защо не кажеш нещо за младото поколение
от къде идва това отношение към жените?
от чалга-силиконовите дами съгласни на какво ли не за да са по-лъскава играчка
в ръцете на тези дето дори грам уважение им нямат ...
направо е ужасно и поста след моя
нямам думи![]()
Последна редакция от albagpipe : 25-07-2012 на 10:01
Кои са тези ?ти говориш за някакви медийни звезди. А това, че процента на жените е малък не значи, че не стават за тази работа. Аз дори забелязвам, че жените изключително бързо отхвърлят методите които нестват, за разлика от мъжете които проявяват инатлив "интелект," задълбавайки се в пълни простотии - тука има хора дето от 5-6 години не са мръднали по същата тази причина, а на някой жени им бе нужно 5-6 седмици да го схванат същото това.
Тези които 5-6 години не мърдат са си идиоти. Те въобще не стават за този бизнес, така че няма нужда да се дават за сравнение.
А и аз казах, че не им е присъща професия трейдинга, а не, че не стават за него. И друг е въпроса, че аз не съм чул за жена трейдър.....с изключение на една от един форум, но не знам тя печели ли. А с мъже дори издържащи се от трейдинг имам не един познат.
То и бяла мечка не съм виждал, а ги има разбира се, но ми схвана мисълта.
Ето едно превъзходно занимание за жените. Актриси и певици. Перфектна комбинация
Властолюбивата жена е като луд с картечница. Стават като психопати. Оставят ли се да дръпнат в тази посока, става лошо. А трейдинга е бизнес за много пари и там лабилни хора въобще нямат работа. Жените са прекалено емоционални. Винаги ще има изключения разбира се. Но изключенията не правят масата.
http://profit.bg/news/Bulgarka-vpech...nid-84631.html
Oleg, не си прав! Както и повечето прокурори са жени. Така че нека не си въобразяваме чудеса!