albagpipe,
браво
над 100% направо си ги разбила...................: : Танц:: Танц![]()
albagpipe,
браво
над 100% направо си ги разбила...................: : Танц:: Танц![]()
Най-доброто качество на парите е тяхното количество!http://share.payoneer-affiliates.com/a/clk/bpDzb
albagpipe (04-04-2013)
как път ти хумна
kypa, ти е подсказал ...
ама сега ми мина и не ме вълнува кой какво пише и какви сделки пуска...
как ми се ще да надникна в платформите на разбирачите да видя и онези омазани сделки ...
не мога да приема сериозно като знаещ и можещ човек тук в нета...където има възможност
да се замажат и то обемите... да не говорим за другото...
а...да спирам, че ...няма смъ ...
----------
Не не е само от днес ...но аз не мисля, че има значение ...важното е да ги задържа и да продължа...
защото както може наведнъж да се спечелят така и да се изгубят, нали
туй ми е целта...богата едва ли ще стана ...но да си докарвам някой лев независимо...и стабилно
----------
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Много бавно се печелят и много бързо се губят ако не се внимава най важното е може да са малко но да ги има и да се задържат![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
albagpipe (04-04-2013)
Ще стане Алби ще стане,няма да е далече това време.
albagpipe,
остави "метлата" в някой ъгъл и се радвай
на живота , както си показвала до сега ,че можеш да го правиш.
Ти си толкова позитивна![]()
Най-доброто качество на парите е тяхното количество!http://share.payoneer-affiliates.com/a/clk/bpDzb
albagpipe (04-04-2013)
Бавно и сигурно нещата ще се случат. Ще се вдига сметката, следователно и обемите, а от там нататък нещата са ясни. УспехНе не е само от днес ...но аз не мисля, че има значение ...важното е да ги задържа и да продължа...
защото както може наведнъж да се спечелят така и да се изгубят, нали
туй ми е целта...богата едва ли ще стана ...но да си докарвам някой лев независимо...и стабилно
----------![]()
Не проклинай тъмнината, просто запали свещ.
albagpipe (04-04-2013)
Мамутче, ако погледнеш скоро дай мнение на кака си ...ето
сделката дето затворих ...продължава да не е стигнала лимита...вероятно няма и да го стигне близките двеста години...
а аз прибрах, каквото можах и ако ми се търгуваше щях да влезна другаде, където имам по-сигурен сигнал и шанс, а не да кибича
туй за мен е агония, която ме трепе много повече от ударено стопче
http://www.mql5.com/en/charts/134574...1-**start-corp
това съм го казвала и пак ще го кажа - хубавото на форекса е че всеки има шанс да се нагоди, стига да има дупе да приеме нещата такива, каквито са
Благодаря за доверието на всички
и аз си повярвах лекинко![]()
fxg (04-04-2013)
Лелее, как може да имате време за писане в такъв неповторим ден - йената не е имала такива изпълнения в обозримото минало и едва ли скоро ще има. Макар че посоката е ясна, само дето я очаквах от поне една седмица и 40 евровата ми сметка при новото броки за малко да фалира по едно време днес.... ноо после си удвои капитала, дочаках стоически да се нарисува накрая точно както си го представях... еврото. Как само си заслужи чакането.Не може ли всеки ден да е така...
![]()
![]()
Айде бегайте да търгувате, че още пуска..![]()
Последна редакция от Eli2356 : 04-04-2013 на 20:55
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
fxg (04-04-2013)
Лелее, как може да имате време за писане в такъв неповторим ден - йената и еврото не са имали такива изпълнения в обозримото минало и едва ли скоро ще имат. Макар че посоката е ясна, само дето я очаквах от поне една седмица и 40 евровата ми сметка при новото броки за малко да фалира по едно време днес.... ноо дочаках стоически да се нарисува накрая точно както си го представях. Как само си заслужи чакането.Не може ли всеки ден да е така...
![]()
![]()
Айде бегайте да търгувате, че още пуска..
аз ще се въздържа от търговия ...да ми се избистри мисълта
Eli2356,
вече е време за почивка ,
но ако имаш още желание............
Успех![]()