kmv,
и аз това казвам,
не е необходимо даже напротив.............
За да си успешен трябва да се научиш и кога да спираш
и кога да си почиваш![]()
kmv,
и аз това казвам,
не е необходимо даже напротив.............
За да си успешен трябва да се научиш и кога да спираш
и кога да си почиваш![]()
Най-доброто качество на парите е тяхното количество!http://share.payoneer-affiliates.com/a/clk/bpDzb
като се нагодиш на коя сесия и как ще влизаш ...висенето е излишно дори за скалперите ...хванеш ли си нужното за деня и лайф
ако не - излизаш да презаредиш за следващия ден и те така![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
това е относително, и зависи от поставените цели, темперамент и желание за развитие
............................
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
albagpipe (31-03-2013)
Трудно е в началото. Защото , поне аз нямам търпение да започна да печеля. А в същото време имам доста да навкасвам и с четене и с тестване и със скриинтайм и понякога се случва по 15 часа на ден с форекс да се занимавам. Но като веднъж се изчисти система за търговия и времеви интервал в който да се прилага, мисля че няма да е натоварващоМани ти да не е....аз докат бех отпуска една седмица и си бех на работа у нас, даже повече работех у дома...
Пример...ставам към 8:30 докато се оправя сутрин 9:00-9:15 съм на компа...и от там обед само ям, като презкачам до мониторите през две мин и вечерта ставам към 22:00....а кажи дали не е уморително....
Поне седмицата беше ползотворна...
Човек трябва да се отнася сериозно с това което от хоби иска да му стане професия...![]()
Героят яхна коня и препусна във всички възможни посоки....
Да но човек трябва и да си дава естествено и почивки ........иначе има малка вероятност нещата да имат обратен ефект.....от голямото преуморяване много грешки се правят......
Най-доброто качество на парите е тяхното количество!http://share.payoneer-affiliates.com/a/clk/bpDzb
Зависи с какво се занимаваш точно. Като ми писне да гледам графиките и се усетя че съм зациклил, отварям да чета книга за форекса или да пиша във форума. Това са разнообразни дейности![]()
Героят яхна коня и препусна във всички възможни посоки....
то да гледаш графики не е баш като да бъркаш бетон
на всеки час 5-10 минутки почивка стигат - цигарка, кафенце...![]()
fxg (31-03-2013)
На мене ми се е случвало да стоя доста време и да наблюдавам пазарите ,търгувайки .....и в един даден момент почвам да се преуморявам и започвам да бързам да излизам от позициите и дори да са на загуба .....пак....
----------
Е,да за това да ...но да търгуваш нон-стоп и да правиш анализи и да гледаш графики и индикатори малко .....идва в повече....![]()