Споменах краката и хукна към кревата
----------
Джиджи..... тва е гадно за лека нощ![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Не си поплюват![]()
Действат твърдо хахаха
Ама то от фанатици какво друго да очакваш.
Мда, доста сте поизписали тъдява
дано на тези дето мислят, че жената трябва да е простовата и заклещена в кухнята...
да не им допада мнението
и на бой да носи ...и питки да меси
да е в пълна морална и материална зависимост
----------
Седя си на фотьойла, чета си вестник, с едно око следя и мача по телевизията, пийвам си биричката, хапвам си чипс, с единия крак галя кучето - и влиза жената и започва да ми се кара, че нищо не правя!
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Доста сте поизписали, но ме мързи да връщам да чета.
Нещата отдавна са се променили, но пък кой каквото си търси такова си намира, търкулва си гърнето и си намира похлупака.
Тия дето си търсят готвачки и плетачки такива си взимат и т.н.
Или пък на мъжете им е криво, че и жените вече взеха да имат изисквания към тях![]()
В една връзка мъжът трябва да помни:
Датата, на която се запознал с жената
Датата, на която е била първата им среща
Датата, на която е поканил дамата на ресторант
Датата, на която ръцете им се докосват за първи път
Датата на първата целувка
Датата на първия секс
Тъй като мъжкият мозък не може да се справи със запомнянето на толкова много дати, мъжете се опитват да свършат всичко това на един ден.![]()
GGBG (10-07-2012)
ей нямаше ме няколко часа и сте пръснали темата от менения
Явно много ви интересува това коя и как трейдва , или как я трейдват...
общо - взето ...всъщност какво ли да очаквам..:-)
ОЛЕГ имам една молба към теб:
не ме коментирай ако обичаш , че като ти видя ника само и ми се драйфа ( каквото искаш си мисли )
жалко само , че докато бях в Пловдив , така и момчетата не успяха да те изкарат на кафе...
ти знаеш кои , предполагам.
Последна редакция от another : 10-07-2012 на 21:54
Натиснах по кокълчетата ли ? Лошооо.
А това, че си бил в Пловдив защо трябва да ме засяга ?
И ако е било през работно време аз не ходя да се шляя![]()
Не помня кога е било и защо не съм дошъл. Обикновено когато Митака ми звънне отивам. Явно съм имал важна причина да не отида.
Грешни ти са интерпретациите, но на мързеливи хора като теб не се и учудвам, че са такива.
Можеш да ме сложиш в игнора си като не ти оттърва
Мрънкалник, ти си мисли каквото си искаш!
бягай да те трейдват или да оправяш керемидите на баща си
както си решеш , твоя воля ...
няма как да ме настъпиш по каквото и да е било , ама знаеш ли?
лошо е че и други споделят това мнение , жив и здрав бъди малкия
казал съм ти какво да правиш![]()
В моя случай, всички тези дати са в един и същи ден, така че ми се налага само една дата да помня, записъл съм си я на един лист и си я нося в портфеила случайно ако ми се обади и да ме изпита да си знам какво да кажа, ако се чудите как така, запознахме се, пихме по уиски, тоест първа среща, след което отидохме да обядваме това е ресторанта, тя ми докосна ръката аз се надървих и влязахме в тоалетните на ресторанта, много чисти и уютни което дава отговор и на вапроса със секса, целувката беше още докато пиехме уискиВ една връзка мъжът трябва да помни:
Датата, на която се запознал с жената
Датата, на която е била първата им среща
Датата, на която е поканил дамата на ресторант
Датата, на която ръцете им се докосват за първи път
Датата на първата целувка
Датата на първия секс
Тъй като мъжкият мозък не може да се справи със запомнянето на толкова много дати, мъжете се опитват да свършат всичко това на един ден.![]()
Керемидите на баща ми ? Не съм правил такова нещоНо ако се наложи, не ми пречи да свършва малко физическа работа.
Все пак аз не се надявам на жена която да ме издържа, да ми готви и да ми чисти. Това е повече от жалко "големи бате".
Хайде не ми се прави на много знаещ и си гледай в твойта паница.
Оправи си твоите сметки и не дръж сметка на останалите
Е това е организираност![]()
Браво !