Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Ми американските може да с по-качествено ГМО и без хербициди и изкуствени торове - хем големи, хем чисти, но едва ли да си имат толкова добри като наште:
Морковките са си по-сигурни, по това време на годината все пак. Тъкмо и аз одеве си купих едни гигантски, чак се замислям какво ме чака с тях, бог знае и те с какво са натъпкани ...
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
Eli2356, права си за ГМО-тата... за съжаление...
но нека да не забравяме, че в Мексико и Калифорния е почти "вечно лято"
А морковите - найстина са доста полезни... въпреки, че по това време на годината - познай от къде са били брани и с кво да били поливани....
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
мдаааааам,
полезни са. аз кат отказвах цигарите ги заместих с моркови и сега май пак требе да пропуша , че ги докарвам до 5 кила моркови на ден![]()
Най-доброто качество на парите е тяхното количество!http://share.payoneer-affiliates.com/a/clk/bpDzb
fxg (28-03-2013)
Охоооо... спирам да те мисля тогава, но пък почнах да ти завиждам. Но и ти не ме мисли мен - имам си домашен фитнес и джакузи, само масажа ми липсва, но и за него ще измисля нещо - вкъщи не, но в близост има професионален.
И значи докато ни баламосваш тук да се опухкваме с разни сладости, ти ще се стягаш и разкрасяваш ...![]()
----------
Ти остави друго, ами ще вземеш да пооранжевееш от толкова много моркови. На едно дете така му се чудили от жълтеница ли е болно от що ли... и най-накрая установили, че го тъпкат с много моркови и от каротина (пигмент с оранжев цвят, който се съдържа в изобилие в морковите) му се отразява чак и на цвета на кожата.
Последна редакция от Eli2356 : 29-03-2013 на 00:09
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
Фитнеси ,джакузита ей добре си живеете вие.Пък аз само кросчета правя.![]()