Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Много е вярно това.................................................. ......
----------
Работим работим усилено а и като ви гледах колко сладко си говорите за стопажииките викам да не ви прекъсвам![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
MAMYTA (26-03-2013)
rusalita,
мъже - кво да ни правиш ....
.................................................. .......................
има и по 20-30 Е.
http://www.esky.bg/promocii
Нещо са вдигнали цените в момента, сигурно зарад летния сезон. Иначе има и по 10 Е
----------
Ми то навсякъде по света е така, да не мислиш, че някой на запад ще ти поднесе нещо на тепсия? Да се не върнеш набързо след като напуснеш?Освен ако не отидеш в Северна Корея, Куба или Монголия (за последната не съм много сигурна де) - там все още има комунизъм и даже насила ще ти поднасят тепсията с работата.
Пп: Добре, че форекса е еднакъв навсякъде по света и може да си взимаш колкото искаш от него, стига да умееш. Като при всяка друга дейност де - да умееш да взимаш е важното, не да чакаш да ти дават.
----------
Ааа, сложила съм го на пост да варди за мойте пипове. Ще го питам за координати на някой негов колега, ако има да даде ... Че и със него и моите работи не отиват на добре, най-малкото защото пазарът спи.
Последна редакция от Eli2356 : 26-03-2013 на 19:02
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
Eli2356,
шортвай USD/JPY ... след малко е момента
![]()
Имах нещо друго предвид за тука че дойде някой,поръча ти да му изработиш нещо си ,но първо се пазари за цената да е минимална качеството да е на най високо ниво.Едва склонява да даде капаро,после идва зема и казва до седмица плащам.да ама седмицата става месец месеца година и ейтака се се влачим.Та си мисля че поне оттатък бгто е по коректно отношението![]()
Имах нещо друго предвид за тука че дойде някой,поръча ти да му изработиш нещо си ,но първо се пазари за цената да е минимална качеството да е на най високо ниво.Едва склонява да даде капаро,после идва зема и казва до седмица плащам.да ама седмицата става месец месеца година и ейтака се се влачим.Та си мисля че поне оттатък бгто е по коректно отношението
оттатък БГ-то - клиента си плаща с кредитната карта... така той доволен и ти - доволна... накрая - банката го духа![]()
Ооо, ти все искаш да му сваляме шортите, а аз - да му вдигам... рейтинга.
Тъкмо взех да го удължавам този крос, ти пак се опитваш да го сваляш.Сериозно, пуснах дълга преди малко и веднага се отрази плюсово - и аз да кяра нещо днес, че нищо друго не иска да се вдига. А еврото най ме нервира.
Пп: А дано не е за твърде кратко това вдигане.че взе да ми писва вече... да се мъчи охраната ми да лови случайно избягали пипсове, а за мен да няма тренд.
Последна редакция от Eli2356 : 26-03-2013 на 19:32
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz