Че има и такива дето ревът има ама голяма част от мъжета са обикновенни хора прехранващи семействата си по начина по който им е внушено за нормално от родителите им, а до колко са мъже престъпниците е доста спорен въпрос.Maлко от корекция има нужда спомена ти са мен - баба му искаше да ни жени още като невръстни деца. Но добре че се разминахме и най-яркият спомен пък на мен от него си остана как се люлее на една люлка закачена на едно дърво в двора им... И чак да са герои мутрите не, но че имат смел дух - това вече ми харесва = че не са мухльовци като повечето българи-овце, дето само си седят в мизерия и се търсят кой да оплюват, че им бил виновен за това.
Be patient, don't be greedy
![]()
Да отговориш със сърказъм в рамките на няколко секунди, на глупав въпрос е признак на здрав мозък
jivko78 (23-02-2014)
Тва съм го истървалЯ раздуйте че ми стана интересно
.Абе знаех си аз че губя много кат не чета и пиша тука
.
Аз за мутрите имам добри спомени,особено от първият набор СИК които бяха природно интелигентни момчета! Впоследствие обаче се появиха сменниците им - основно мекотели и тъпаци от сорта на борисоф![]()
О трудностях необходимо говорить в процессе их решения, а не по результатам невыполнения тех или иных поручений!
Indexi - Predaj Se Srce (Live in Bulgaria, 1973.)
coldys (23-02-2014)
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Май се мазни, иска безплатни сигнали от водещите но трейдърки (лошо няма)Единственото по което могат да ни бият е 6-тото им чувство , това всеки го е признал
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Един да каже истинта такава каквато е и веднага "мазнене' билоЧовекът пише че е доказано, не виждаш ли? - едва ли да си го измисля чак толкоз. Мъжете са по-силни физически, жените - психически - това си е стара истина.
![]()
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
Няма лошо, но само да се каже че е доказано, не означава че е доказано - дайте доказателства, иначе на слухове и спекулации няма да се доверяваме Я![]()
Аз достатъчно го раздух в последния ми пост. Просто баба му беше шивачка на майка ми и като ходехм у тях с майка ми ме беше харесала за снаха
Тва съм го истървалЯ раздуйте че ми стана интересно
.Абе знаех си аз че губя много кат не чета и пиша тука
.
Аз за мутрите имам добри спомени,особено от първият набор СИК които бяха природно интелигентни момчета! Впоследствие обаче се появиха сменниците им - основно мекотели и тъпаци от сорта на борисофобаче на Косю акъла му тогава беше зает все още с детски автомати и люлки, та се провали годежа
Щом Бойко е мекотело, то пък другите политици излиза, че са медузи
----------
Може би понеже около мен имам много такива примери за ревящи мъже и не само, които могат но не правят почти нищо, за да си подобрят положението, та вече съм получила отвращение към такива типове.... сори за обобщението, вярно че има и много нормални хорица, които правят каквото могат да си изкарват прехраната, че и отгоре, поне без да реват, че все някой е бил длъжен да им поднесе всичко на поднос като по времето на социализма.![]()
Последна редакция от Eli2356 : 23-02-2014 на 20:41
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
Oleg (23-02-2014)
хайде да не спорим сега кой бил по-добър - всеки е толкова добър, колкото е доволен от собствения си акаунт - няма по-добър критерий за това. освен това човек се подобрява с времето и опита, така че всичко е много относително.
важи и за форекса естествено.
kmv (23-02-2014)