Слизам до Рапонги да погледам морето .............
и лебедите в него
айде.... време е за пица,бира, цаца , слънце и море
Слизам до Рапонги да погледам морето .............
и лебедите в него
айде.... време е за пица,бира, цаца , слънце и море
нарочно съботираш биоритмите и тройно благоприятните дни в които луната ще е в осма фаза в щурец , а овен във въгърец и това би се отразило на реколтата магически и циниите щеха станат като тикви
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
fxg (20-02-2014)
Добро утро на всички и успех
Аз вчера разбрах какво се случва и защо го няма Фицката трябва това да се спре и да ки го върнем
http://vbox7.com/play:ae593abb3e
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
PoPEYE
Някой се уволнява ли ?
Това ли е идеята ?
мда... и аз вчера исках да поздравя прасьо ама и поста ми беше изтрит и картинката
сега разбрах,че са го бамнали
Добро утро банда!
Фомка нещо не даде никакво отражение
нарочно съботираш биоритмите и тройно благоприятните дни в които луната ще е в осма фаза в щурец , а овен във въгърец и това би се отразило на реколтата магически и циниите щеха станат като тикви
Добро утро момичета.
Значи да си изпием кайвето и да я захващаме от някъде.
Добро утро,
включвам се към кафето и пожелания от мен за приятен и спокоен ден !!!
Най-доброто качество на парите е тяхното количество!http://share.payoneer-affiliates.com/a/clk/bpDzb
Хайде на кафетоС пожелания за хубав и успешен ден и от мен
Алби, това твоята чаша ли е? Това си е цяла кафеварка
----------
ПопайТова верно ли е, защото на мен не ми се вярва да е точно така. Едва ли Фицката се е "провинил" толкова, че Привилег или Дизелчето да го "бамват постоянно". По-скоро такова е желанието на Фицката- да не влиза изобщо или да го баннат.
Късна делнична вечер. Краен квартал у Враца. Панелен блок. От един от апартаментите на третия етаж се чува енергичен и силен мъжки глас:
- Айде сега! Лапай!!!
Всички от входа наострят уши, жените тихо се подсмихват , а мъжете засукват мустак!Целият вход е в слух...
След 5 минути сцената се повтаря:
-Абе лапай бе, лапай ти казвам!
Целият вход с напрежение следи сцената!Майките набързо слагат децата да лягат и с притаен дъх чакат развитието.Мъжете си сипват допълнителна водна чаша ракия в очакване на щастливия край...Минават мъчителни 10 минути...Времето спира.След малко мъжкият глас отново прогърмява в целият вход:
-Абе, ти чуваш ли кво ти казвам бе? Лапай!!!!!
Следва 15 минути тишина.Всички успокоено си лягат и тамън се унасят и наново ги сепва гласът:
-За последен път ти казвам ! Лапай!!!
От другите апартаменти не издържат и се провикват:
- Айде бе Петрова лапай го вече, че не можем да спим, утре рано сме на работа!
Следва 10 секунди тежка тишина, след което мъжа от апартамента на третия етаж се провиква:
- Абе жената е на работа бе!!! Нощна смяна!!! ...А аз храня детето