Не ми напомняй за доктори, че дори вече нямам здравни осигуровки, а март чука на вратата![]()
Пък трябва да се стягам и за май ...не е за приказване![]()
Не ми напомняй за доктори, че дори вече нямам здравни осигуровки, а март чука на вратата![]()
Пък трябва да се стягам и за май ...не е за приказване![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
а добър вечер кви доктори дискутирате
албе аз като имам че голямо чудо отидох в спешното и само където не ме изхвърлиха, една докторка в очите ми каза че нищо не и се правело и няма да ме прегледа. След доста споменаване на майките им една склони и ме видя точно за една мин.
Be patient, don't be greedy
![]()
Да отговориш със сърказъм в рамките на няколко секунди, на глупав въпрос е признак на здрав мозък
въх... аз понеже ще поотсъствам малко,та прескочих при джипито- направление за контролен и той- ми то ... не мога, само при еди кой си и то на платен прием
аз му се изсмях,какъв платен...викам, ние сме приятели,човека даже звъня един ден,щеше да идваш пък не дойде, та дойде едно момче взе ме и при него на преглед
тъ... викам на джипито - я ми дай и за АГ-то че скоро не сме се виждали пък тя ще ми даде направление за другия доктор
той ме гледа умно - верно , може
викам и без това си имам там в досието заболявания, дай ми направление, пък аз от доктор на доктор ще се оправям
то въпроса е да знаеш какво искаш и как да си го поискаш
нарочно съботираш биоритмите и тройно благоприятните дни в които луната ще е в осма фаза в щурец , а овен във въгърец и това би се отразило на реколтата магически и циниите щеха станат като тикви
Хич не искам да ги мисля дори разни доктори сдухани
- Добър ден, безплатен докторе.
- Добър ден, безнадеждно болен пациент.
и това подходящо за трейдъри
Един мъж отива при личния си лекар и казва:
- Докторе, дайте ми хапчета против алчност! Много, ама МНОГО ви казвам!
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
аааааааааааа Албе не така
моята е добра... ама отивам и на вратата бележка с информация "В отпуск до 28-ми"
те ти шестица от тотото
...................
открита обаче в частния кабинет,работеща с направление по РЗОК
утре съм при онкохирурга да ме погледне... въх...
нарочно съботираш биоритмите и тройно благоприятните дни в които луната ще е в осма фаза в щурец , а овен във въгърец и това би се отразило на реколтата магически и циниите щеха станат като тикви
~@~, Сготви ли нещоМалко съм огладнял
Кво стана нали щеше да ходиш из нашия край.... Но ти не можеш да напуснеш любимото Неделино....![]()
Любимото Неделино чадо днес е Варна, па утре е Бургас . И вдругиден София. За тебе чедо време нема... съжалявам
готвиха ми... от събота все ми готвят
немам време азе за манджи
за мен не мисли... мисли за блондито и за чадото й... че две гърла са...
----------
fnооооооооооооооох туй е за Новак
Новак де си тенджерите,шефа бил гладен?
![]()
Bibco (18-02-2014)
Кльомбе, ти ме тръшна на земята с тая снимка! Все едно гледам своето куче, когато пека нещо на скарата![]()
Най-доброто качество на парите е тяхното количество!http://share.payoneer-affiliates.com/a/clk/bpDzb
Добро утро , кафето добре ще ми дойде особено след изненадите с йената от призори - нищоСега ще трябва да запрятам ръкави и да почвам да наваксвам
Успешен ден на всички![]()