Е те в САЩ по мое мнение са си малко болни мозъци като цяло. Всичко може дасе очаква от тяхДобро утро!
как да не е страх - вчера на мен лично ми изтри поне две съобщения изцяло, както и минимум 5 снимки...
Старае се колегата!
За да сменим темата - ето малко провокационна информация за общите семейни пари:
35% от хората, разчитащи на "общи каси", са лъгали партньорите си за пари. Това сочат данните от проучване, направено в САЩ.
Read more: http://curious.actualno.com/Horata-c...#ixzz2tC4Ax0Hm
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
аз спирам да пиша
особено съм очарована от новия модератор
не знам мандата му за какъф период е
който се интересува от нещо има ми скайпове,фейсбуци и прочее
нарочно съботираш биоритмите и тройно благоприятните дни в които луната ще е в осма фаза в щурец , а овен във въгърец и това би се отразило на реколтата магически и циниите щеха станат като тикви
Bibco (13-02-2014)
Аз пък ще пиша, когато имам време и то долу в евтините теми ...на воля, каквото ми се иска
И в специалните теми за инструментите, които търгувам и съм в час
Сега в реала ми се случват шеметни неща, че нямам време за Форекс дори ...
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Кльомбе, не се коси! На Дизела ще му писне след някой-друг ден да ни дебне кой какво е писал и е постнал като снимка...
Последна редакция от Bibco : 13-02-2014 на 16:56
нарочно съботираш биоритмите и тройно благоприятните дни в които луната ще е в осма фаза в щурец , а овен във въгърец и това би се отразило на реколтата магически и циниите щеха станат като тикви
Мисля да си качвам всеки ден календарчето с овулацията и с графика на сделките
па мож да мине
знам ли.............вече и аз не знам какво може и какво не може
ехе ... кучека има хубава п....и...........ш.....................к...... ...............а
Кльомбе, ако си качваш женскотрейдърските графики и виждания за пазара едва ли ще е проблем ...
но ако е проблем ще пишем, където може
----------
Хайде, Модерата - затривай направо темата...няма нужда да я местите ...дано Госпожата е доволна ...пфуу ...то пък бива бива ...
Ама верно са затрили поне 1-2 страници от тематаМисля че женския календар си е баш за женската тема - или ако не е за тук, за къде ли е
Както и да е, решили са да ни превъзпитават но не мисля че ще се получи, акъла е като цикъла - ако не ти дойде на време Ич не го и чакай
![]()
Моля, спрете да пишете тук!!!
Продължавам да моля да бъде изтрита темата ...
Лека нощ на всинца Ви!
И определено сутрин първо ще си търся женската тема,щот ми е гот да вляза тук и да погледна ей така за настроение
пък ако бъде изтрита, ще си спомням с "хубаво" мандата на Дизела