Пожелавам успех на нас жените трейдъри.Дано в скоро време да сме повече![]()
Пожелавам успех на нас жените трейдъри.Дано в скоро време да сме повече![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Добро утро, как може аз сефте да пиша в 08:45 ч. май пак сте се успалиИли не сте намерили темата че е изостанала много
Както и да е, пожелавам приятен ден изпълнен с позитивни емоции![]()
Последна редакция от disel84 : 13-02-2014 на 09:19
fxg (13-02-2014)
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Хубав ден и от мен,
сега графики и ... кафе![]()
Най-доброто качество на парите е тяхното количество!http://share.payoneer-affiliates.com/a/clk/bpDzb
Добро утро, как може аз сефте да пиша в 08:45 ч. май пак сте се успалиИли не сте намерили темата че е изостанала много
Както и да е, пожелавам приятен ден изпълнен с позитивни емоции
Добро утро и от мен. С пожелания за хубав и успешен ден на всички![]()
Последна редакция от disel84 : 13-02-2014 на 09:20
Добро Утро и от мен само че аз ще съм на нещо друго. на гладно една бира се равнява на една баничка
Хайде наздрави
Последна редакция от disel84 : 13-02-2014 на 09:19
“Няма никакво значение дали си прав или не. Важното е колко печелиш, когато си прав и колко губиш, когато грешиш”
Жени или мъже парите са пари както и натрупания опит
Добро утро!
как да не е страх - вчера на мен лично ми изтри поне две съобщения изцяло, както и минимум 5 снимки...
Старае се колегата!
За да сменим темата - ето малко провокационна информация за общите семейни пари:
35% от хората, разчитащи на "общи каси", са лъгали партньорите си за пари. Това сочат данните от проучване, направено в САЩ.
Read more: http://curious.actualno.com/Horata-c...#ixzz2tC4Ax0Hm
Има гоХубав ден и от мен, нещо кафето го нема веч,,
но рано сутрин !
Изпиваме го и започваме с търговията !
Най-доброто качество на парите е тяхното количество!http://share.payoneer-affiliates.com/a/clk/bpDzb