на пълен стомах - спи ли се ???
я малко "фитнес" първо !!!![]()
на пълен стомах - спи ли се ???
я малко "фитнес" първо !!!![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Онова с ножа У гърбината ако го омахаш цялото, че и пъдпъдъците за мезе ще те признаяБанкет ли си правили и всеки ден е празник при теб с по едно такова
...
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
а не,банкет не съм правила, гости не ща
ама кат ми се прияде нещо и си угаждам
щото знам ли утре може да не съм на този свят
нарочно съботираш биоритмите и тройно благоприятните дни в които луната ще е в осма фаза в щурец , а овен във въгърец и това би се отразило на реколтата магически и циниите щеха станат като тикви
Права си кака, трябва да се грижим за душицата си , единствена ни е все пакДа разбирам ли че го оглозга и не ти е стигнало и си посегнала на пъдпъдъците за десерт
![]()
беха планирани за готвене
па кое след кое каквото ти се яде
да си навия на масрафа,че откога все "ау пъдпъдъци в патладжан, да знаеш колко са вкусни" ... Е... и аз най-накрая си наготвих
----------
айде лека ви нощ и да ви пази ей този мой любимец
.................................................. .......................................
![]()
нарочно съботираш биоритмите и тройно благоприятните дни в които луната ще е в осма фаза в щурец , а овен във въгърец и това би се отразило на реколтата магически и циниите щеха станат като тикви
това да не е чудотворната икона във форекса?
не съм я виждал до момента![]()
Пържено патладжанче с чесъни така да си го редя между 2 резена пресен хляб
![]()
You are no longer allowed to participate in the bonus program as there is cheating activity detected in your accounts
This is 10% luck, 20% skill ,15% concentrated power of will ,5% pleasure and 50% pain.
И покровител щом имаме......страшно няма! !
То както може у едната крайност , тъй може и у другата да отидем![]()
![]()
![]()
![]()
You are no longer allowed to participate in the bonus program as there is cheating activity detected in your accounts
This is 10% luck, 20% skill ,15% concentrated power of will ,5% pleasure and 50% pain.
Колко му е? Пък и какво ни пречи да се люшкаме в крайностите?![]()