Добро утро,
мерси за кафето
----------
-------------------------- --------------------------
От мен пожелания за приятен и спокоен ден !!!
Добро утро,
мерси за кафето
----------
-------------------------- --------------------------
От мен пожелания за приятен и спокоен ден !!!
Най-доброто качество на парите е тяхното количество!http://share.payoneer-affiliates.com/a/clk/bpDzb
Spekulanta (05-02-2014)
Добро утро на всички!
Мерси за кафето, тамън го изпих и ми просветна мънинко
сега е време да се преборя с чорапогащите![]()
нарочно съботираш биоритмите и тройно благоприятните дни в които луната ще е в осма фаза в щурец , а овен във въгърец и това би се отразило на реколтата магически и циниите щеха станат като тикви
Добро утро, ранобуднициИл някой мож ги не лови сън - туй се вика старческо безсъние
Мен ако не е малкия ич не ме търси преди 10:30 - но свършиха тези дни
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
pfxi (05-02-2014)
Добро да бъде колеги и колежкиСпорен и спокоен ден
Доста данни има днес, така че трябва умната
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Само така кльомбе, ако ще се бодърства да е с дни и ако се спи да е като мечките, какви са тия по 8-9 ч. съм - то за толкова малко не си струва да се ляга , я дай някоя китка да насадя в зимата си градина , ама да не е някое мини - харесвам високи тип палми ?![]()
само маймунката мога да ти предложа в момента чадо
ако беше се обадил по-рано щех да т и метна два огромни кротона,драцена и друго
нарочно съботираш биоритмите и тройно благоприятните дни в които луната ще е в осма фаза в щурец , а овен във въгърец и това би се отразило на реколтата магически и циниите щеха станат като тикви
Еееее верно ли, и сега къде ги метна, не ми казвай в казана че те убивамДай маймунката тъкмо малкия ще си има домашен любимец, или това е някакъв вид БОДИЛ
......
вица за зетя тъщата и маймунката не го ли знаеш?
драцената да-в казана , позна
кротоните на село,защото мъжо ги оплешиви и сега са в реанимация, 20 годишни кротони
Добро утро на скъпите ни дами, успешна търговия днесс пожелания за хиляди пипсове печалби днес !
мда... де е зетя
маме маме в колата съм с двама криминално проявени
маме маме
..........................................