Скумрийка........... ех след малко ще метна една скумрия с доматен сос на фурна
досега пекох донъти
детето от сутринта не чака да си отворя очите и донъти та донъти
Курец ти чадо какво си ми сготвил?
Скумрийка........... ех след малко ще метна една скумрия с доматен сос на фурна
досега пекох донъти
детето от сутринта не чака да си отворя очите и донъти та донъти
Курец ти чадо какво си ми сготвил?
нарочно съботираш биоритмите и тройно благоприятните дни в които луната ще е в осма фаза в щурец , а овен във въгърец и това би се отразило на реколтата магически и циниите щеха станат като тикви
днеска нищоедни яйца сутринта пражих само ама то не се брои за сготвено
след малко мож да се надигна да наглася нещо, ама още не ми е дошла музата
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Аааа - недей така - и аз яйца шъ пържа следобяд - но с праз лук, гъбки и накълцани леко люти наденички - това не може да не мине за готвене
Реших, че ще е добро мезе за праздника![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
kypa (01-02-2014)
а на мен ми се яде Наденичка Суджукова - леко засъхнала наденичка джъзната на жар..........мммм некой ял ли е такава вкуснотийка
па на закуска ми се яде нещо като свински крачета с много люто и ли едно шкембенце..........
нарочно съботираш биоритмите и тройно благоприятните дни в които луната ще е в осма фаза в щурец , а овен във въгърец и това би се отразило на реколтата магически и циниите щеха станат като тикви
kypa (01-02-2014)
аз яйчицата със печени чушки и пушено пуешко си ги нагласихама пак не е истинско готвене според мене
![]()
наденичката е убава идея - ку е по-засъхнала и ку я пръжнеш даже още по-убава става![]()
![]()
Кльомбе каква е тази закуска,
то е цяло угощение
----------
------------------------------- -------------------
НОВ МЕСЕЦ - нов аватар![]()
.....................................
Най-доброто качество на парите е тяхното количество!http://share.payoneer-affiliates.com/a/clk/bpDzb
kypa (01-02-2014)
ще я пръжна у тиганя, ама последния път шефа я пръжна и имаше два милиметра черничък загар по дъното на тиганя
те.... то има хора със златни ръце има и такива на които и двете им са леви
kypa (01-02-2014)
оня червения спиндера много се набива на очитребе нещо да е по-семпло и да се слива с обстановката
![]()
едно време суджуче тъй си правех - има имах подръка машина за рязане - подковата на две се реже баш през извивката и после на машината на два милиметра по дължинаи после у тиганя
![]()
пръжването лекичко и то требе да е - вътре да остане почти суроваако не обичаш тъй да е сурово - може да я клъцнеш на две по дължина - щот иначе става много твърда по края
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
срязвам през средата, после с ножа резвам от тук от там и мятам в тиганя колкото да се джъзне
ма...милото беше решило да готви , па аз нещо бях с температура и сготви момчето