Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Barabata (31-01-2014)
Ми... то и аз ще ви кажа лека нощ щото едва издържам веч
нема да влизам у цветарският форум да не ме подгонят лелките с чапичките
нарочно съботираш биоритмите и тройно благоприятните дни в които луната ще е в осма фаза в щурец , а овен във въгърец и това би се отразило на реколтата магически и циниите щеха станат като тикви
То даваха че тоя месец ще има 20 градуса , па да видим какво ще дойде![]()
![]()
![]()
You are no longer allowed to participate in the bonus program as there is cheating activity detected in your accounts
This is 10% luck, 20% skill ,15% concentrated power of will ,5% pleasure and 50% pain.
albagpipe (31-01-2014)
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
Опсссс май някого настъпих на болна темана мен ми се ядат свински крачета, ма шефа каза не може...
утре скумрия щели сме да ядем.................. въх.............
----------
ти там си стой на топло и недей философства пред тъщата
щото тъщата мож да е лож пример на жена ти нале?
те тогаз ще те питам рогата тежат ли не тежат ли,сладко ли е кисело ли е?
мммм................
Що си толкова сърдита???
Я кажи дъщеря ти има ли 18г. да не е някоя малка ученичка а аз да се точа....![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
О ,Ели селям айлекум чадо
онзи ден един във фейсбук групите си пусна майсторлъка-свински крилца в сладко кисел сос,че и от там идва пилешки зурлички и свински крилца..............
да ти е сладко
нарочно съботираш биоритмите и тройно благоприятните дни в които луната ще е в осма фаза в щурец , а овен във въгърец и това би се отразило на реколтата магически и циниите щеха станат като тикви
Айде лека ви и спокойна вечер, утре пак на линия ама по-късничко.
Сладки сънища
albagpipe (31-01-2014)
утре нема, до компютър нема да припаря
имам тука нещо да пиша, ма ще го напиша в понеделник
покрай тоя форекс съм намразила компютрите
само кат чуя да ми бръмчи вентилатор и ми се повдига
----------
успокой се приспивам момата, ма не мога да я изгоня
първо да доизгледала от Местопрестъплението, сега да й свършел Касълът
ти пази сметката щото ... тренда е даун
момата си има свой живот и право на избор ... ти си леко старичък за нея
Аз пък ям шоколад , дъ ви е гадно ...............![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
You are no longer allowed to participate in the bonus program as there is cheating activity detected in your accounts
This is 10% luck, 20% skill ,15% concentrated power of will ,5% pleasure and 50% pain.
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
Bibco (01-02-2014)