Можете да си сложите табелка на входа:
ОТЧАЯНИ СЪПРУГИ
ТЪРСЯТ СЕ МАЖЕ ЗА ЗИМНИЯ ПЕРИОД - може и хубави.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
В бар на плажа се появява пингвин. Сяда, поръчва уиски и пура. Изпива уискито, пурата изпушва до половината, става и тръгва. През цялото време цари пълна тишина, всички останали посетители гледат пингвина втрещено, а той, на излизане, се обръща и пита леко учудено:
- Какво сте ме зяпнали така?
Пръв и единствен се окопитва бармана:
- А, нищо...просто за първи път виждаме пингвин, на плажа, в бар, да пие уиски, да пуши пура, че и да говори.
Пингвинът отсича сърдито:
- С тия цени – и за последен!
----------
Без мъже е още по-интересно не си ли го разбрал
поне нема кой да ни изпие вискито и да каже че било муфлясало,вкиснало
те такова нещо за сефте видях в живота си..................................
----------
въх комшията най-накрая е купил ТЕЦ-а на града
пу... успял е да се пребори,то не е до парите,ми до комунистите в града
нарочно съботираш биоритмите и тройно благоприятните дни в които луната ще е в осма фаза в щурец , а овен във въгърец и това би се отразило на реколтата магически и циниите щеха станат като тикви
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
нарочно съботираш биоритмите и тройно благоприятните дни в които луната ще е в осма фаза в щурец , а овен във въгърец и това би се отразило на реколтата магически и циниите щеха станат като тикви
Това джоланче ме разчувства, ще взема утре да си сготвя няколко джолана.
![]()
![]()
![]()
Героят яхна коня и препусна във всички възможни посоки....
~@~, Казваш без мъже ти е по добре
Гроздето е киселоказала лисицата като видяла, че не може да го стигне.
Целуни дъщеря си за лека нощ от мен.
на мен ми се ядат свински крачета, ма шефа каза не може...
утре скумрия щели сме да ядем.................. въх.............
----------
ти там си стой на топло и недей философства пред тъщата
щото тъщата мож да е лож пример на жена ти нале?
те тогаз ще те питам рогата тежат ли не тежат ли,сладко ли е кисело ли е?
мммм................
Тая манджа много спартанска бе![]()
![]()
дай нещо по фино
![]()
![]()
Ънък е много добро упражнение с мадамите![]()
![]()
![]()
You are no longer allowed to participate in the bonus program as there is cheating activity detected in your accounts
This is 10% luck, 20% skill ,15% concentrated power of will ,5% pleasure and 50% pain.
Албе стъпи на земята и тръсни тлава налево надесно
добре си
па който иска нека да си кукурига,значи му е весело
albagpipe (31-01-2014)