Аз мислех да ходя на йога, но жената не ме пуска - защо ли.................................................. .................................................. ......................................
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
нарочно съботираш биоритмите и тройно благоприятните дни в които луната ще е в осма фаза в щурец , а овен във въгърец и това би се отразило на реколтата магически и циниите щеха станат като тикви
Аз моята коса я мия с шампоан които я боядисва, много ми изгаря лятно време и става на руси кичури /като някои чалгар/...
Сега събирам сили да се избръсна защото от 7-8 дена не съм го правил.....
Ти имаш ли мустаци???![]()
Е, това много ми ареса!
Такива ви обичам!!
"Снощи излязох с приятелки на "банкет". Казах на мъжа ми Че ще се прибера точно в 12.00. Но беше много забавно с питиета, танци, още питиета. Забравих за часа. Оказа се че се прибрах в 3.00 сутринта напълно пияна. На влизане в къщи часовника с кукувицата изкука 3 пъти. Като си дадох сметка, че мъжа ми ще се събуди от кукането изкуках с всички сили още девет пъти. Останах толкова доволна и горда от себе си от гениалната идея, за да избегна караниците с мъжа ми. Заспах спокойно мислейки колко интелигентна и умна съм. На сутринта мъжа ми ме попита в колко съм се прибрала и аз му казах в 12.00 както му бях обещала. Помислих си "спасена съм"...след което той каза....-между другото трябва да сменим часовника с кукувицата. -Така ли - казах аз трепереща...- и защо любов моя?... - Ами снощи не знам защо изкука три пъти и извика "ебаси майката" и изкука още четири, повърна в коридора, изкука още три пъти, спука се от смях и пак изкука, излезе тичайки, настъпи котката и счупи масата в салона, легна до мен изкука още един път, пръдна и заспа!"
![]()
GGBG (28-01-2014), coldys (28-01-2014), Emil Enchev (29-01-2014)
ми и мустаци немам
ама се сещам веднъж попитах щерката "Ходихте ли на плаж?" а тя ми отговори не, защото нямаше топла вода и приятелката ми не можа да се избръсне
ех, щях да падна
----------
тамън наготвих.... не яжте, встрани, треба да синмам и да се докладвам в социялната мрежа
....................................
![]()
нарочно съботираш биоритмите и тройно благоприятните дни в които луната ще е в осма фаза в щурец , а овен във въгърец и това би се отразило на реколтата магически и циниите щеха станат като тикви
Аз смятам да си оставя катиналче защото го дават следващите дни много студено /нещо да ми топли лицето!ми и мустаци немам
ама се сещам веднъж попитах щерката "Ходихте ли на плаж?" а тя ми отговори не, защото нямаше топла вода и приятелката ми не можа да се избръсне
ех, щях да падна
----------
тамън наготвих.... не яжте, встрани, треба да синмам и да се докладвам в социялната мрежа
....................................
Дъщеря ти на колко е години??? Я прати някоя снимка МОЛЯ.
бегай от тука
снимки в други сайтове....................
тук съм буквичката
а бре кво ще ядете тая вечер пак сандвичи ли?
Наденица на скара, пържени картофи и бисквитена,домашна торта за десерта бре кво ще ядете тая вечер пак сандвичи ли?
Аперитива както си му е реда, ракия с туршия, после бира. А при теб?