къде я намери тази бабка,направо не е за вярване.......................
![]()
къде я намери тази бабка,направо не е за вярване.......................
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Ми.. то вярно не е много за вярване, но пък си е истинска - цял линк съм дала къде я намерихВсички жени трябва да взимат пример от нея, тя пък освен пример ни дава и надежда как може да изглеждаме на тая възраст
..
![]()
Последна редакция от Eli2356 : 24-01-2014 на 22:17
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
Лека вечер и спокойна нощ от мен. Уикенда да бъде такъв какъвто искате да е![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
infesta (24-01-2014)
Иаз ви пожелавам лека и спокойна вечер и пожелавам на всички колежки,когато стигнат нейната възраст да изглеждате като нея
Eli2356 (24-01-2014)
Да, днес си беше доста тъпичък ден на форекс пазара за повечето полулярни двойки с малки изключения като йената и Дау Джоунс. Тежко му и горко му на който е стоял пред графикитеСледващата седмица има ФОМК, пак ще има екшъни да се надяваме.
Пък и да ги хванем в правилната посока най-вече
----------
Ми най-после да се види малко зима и при нас. Писна ми от това "хубаво" време. Малко мъгличка поне се появи, че при нас на виското даже и това си нямахме досега... пък дават и доста снежец![]()
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
Моме ти аи ако на този ден кажеш тъп ще ти дам не една ами 10 черни точкиДа, днес си беше доста тъпичък ден на форекс пазара за повечето полулярни двойки с малки изключения като йената и Дау Джоунс. Тежко му и горко му на който е стоял пред графикитеСледващата седмица има ФОМК, пак ще има екшъни да се надяваме.
Пък и да ги хванем в правилната посока най-вече
----------
Ми най-после да се види малко зима и при нас. Писна ми от това хубаво време. Малко мъгличка поне да се появи.. пък дават и доста снежец
то днес си беше ден година храни и сигналите си беха пИрфектни
извинявай.......................
нарочно съботираш биоритмите и тройно благоприятните дни в които луната ще е в осма фаза в щурец , а овен във въгърец и това би се отразило на реколтата магически и циниите щеха станат като тикви
Ааааа моля те, тук бяхме обгърнати в гъста мъгла цяла по минала седмица и беше направо АД, това без слънце е направо ужасно, че и не можеш да дишаш нормално - а иначе дано падне сняг че е срамота кокичетата цъфнаха вече![]()
може и да е имало сигнали, ма като нямаше движения... или вече съм прегряла и не съм ги видяла... но в сравнение с вчера на златото, петрола и еврото, който следя най вече си беше пълна пародия на движение
съжалявам и за малкото време, което прекарах пред графиките направо
За който ги е видЕл , за останалите са просто свещи и графика с неясна посока.................................................. .................................................. .............................