който не ми е свикнал... имам навика да сменям езиците докато говоря
на мен не ми прави впечатление
другите да му мислят
който не ми е свикнал... имам навика да сменям езиците докато говоря
на мен не ми прави впечатление
другите да му мислят
нарочно съботираш биоритмите и тройно благоприятните дни в които луната ще е в осма фаза в щурец , а овен във въгърец и това би се отразило на реколтата магически и циниите щеха станат като тикви
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
въх... ще ме затрудниж определено
какво да бъде Борко едно, Ванко три или сега заклано.... показно....................................
нарочно съботираш биоритмите и тройно благоприятните дни в които луната ще е в осма фаза в щурец , а овен във въгърец и това би се отразило на реколтата магически и циниите щеха станат като тикви
.............на живо ли ще го коляш ....![]()
.................................................. ...............
..........................
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
не коляме чадо,само стреляме, щото хем е по-лесно хем не знаеш от къде е дошло
.................................................. ..........
не съм ли права...................................?
........определено е по-лесно със стрелба ...![]()
.................................................. .........
.................
Тъ де то колянето само за простаците
Къде къде по глабородно е да го гръмнеш
Лошото че патроните станаха по скъпи от лебо, ама нали заради едното си благородство живееме![]()
Форекса е финансово оръжие за масово поразяване
Споко ... за некои все йощ са безплатни
ех... дедо ми едно време бог да го прости беше най-добрият авджия... и на колко неща ме е научил