А добро утро и от мене,пихме кафето и сега какво правим![]()
А добро утро и от мене,пихме кафето и сега какво правим![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
аз пих в къщи ,ама сега и навън излизам да пия.................................................. .................................................. .................................................. ..............................
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
дан съ разтрепериш от толкоз каве![]()
![]()
а е и студено навънка...
![]()
![]()
по-добре помисли практично
![]()
![]()
![]()
Най-тъмно е преди да изгрее слънцето.
Сега малко разходка на слънчице
![]()
Най-доброто качество на парите е тяхното количество!http://share.payoneer-affiliates.com/a/clk/bpDzb
Че къде го видяхте това слънце, да не сте извън планетата?![]()
На морето го има слънцето,а и топличко екстра си е.
Да помогнем на Стефани-https://www.facebook.com/pages/%D0%9...page_new_likes
А и днес ще е 15градуса така че имате време и за нафенце на вън - аз лично това ще направя след малко.
Само да не спре тока в кафенцето, че ще трябва да пиеш количка.![]()
Тука си пече здраво слънце![]()
![]()
аз съм дръпнал пердетата че да влиза светлинка
![]()
![]()
![]()
You are no longer allowed to participate in the bonus program as there is cheating activity detected in your accounts
This is 10% luck, 20% skill ,15% concentrated power of will ,5% pleasure and 50% pain.