малиииии...![]()
![]()
туй веч говори за спам-адикшън
![]()
![]()
то и аз съ радвам кът видя по-приказливите на линия де
![]()
![]()
![]()
малиииии...![]()
![]()
туй веч говори за спам-адикшън
![]()
![]()
то и аз съ радвам кът видя по-приказливите на линия де
![]()
![]()
![]()
Най-тъмно е преди да изгрее слънцето.
Еми да де, няма какво да си кривим душата, лошото е че аз изоставам от графика ми, трябва да ударя 600 до края на месеца и днес трябва да се взема в ръце![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
таквиз мисли не би трябвало да съ изказват на глас според мене![]()
![]()
щот дан стане накрая админа да нъ вземе у ръце (и шутове) всичките ...
![]()
![]()
![]()
Днес пак форума пръска,защото е един от последните дни за месеца![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
ем не знам... аз вече бая имам![]()
![]()
и гледам едни кодове днеска... два часа ги гледах... и още не мога да разбера де съм объркал
![]()
![]()
![]()
kypa, ти кога успя да направиш 200 долара за 2 дена, толкова много време ли ме е нямало във форума![]()
е... и аз да се разпиша да драсна два реда в движение
спрях да пия кафе туканка некъде из Балкана
по път за мохабета
от единия към другия....
нарочно съботираш биоритмите и тройно благоприятните дни в които луната ще е в осма фаза в щурец , а овен във въгърец и това би се отразило на реколтата магически и циниите щеха станат като тикви
аз па покрай новата година предимно у къщи гледам да препивам![]()
![]()
че много лесно съ объркват нещата инак... с дълготрайни последици обикновено
![]()
![]()
![]()
Оо аз за това снощи ги накарах да пием в нас, че не ми се прибира мъртъв от някви заведения , те си тръгват аз направо в кревата си заспах![]()