На мен не ми трябват такива снежанкистава дума за благотворителност и малко или не трябват безмозъчни снежанки
лошото е че се обикаля по много домове и молове
пък и се изкарват добри пари
![]()
На мен не ми трябват такива снежанкистава дума за благотворителност и малко или не трябват безмозъчни снежанки
лошото е че се обикаля по много домове и молове
пък и се изкарват добри пари
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Tака мисля , че ще се чете ...-Спокойно,госпожо!...Състоян ето Ви ми е познато.Това е настъпилия болезнен български синдром.И като всички и Вие сте обхванати от отчаяние.Тази епидемия е в цялата страна.Ще призная,че и аз съм в такова болестно състояние.За сега медицината е безсилна.Говори се за лекарствени специалитети от чужбина.И били скъпи и лекували бавно.Ще ги имаме,но трябва да чакаме.Ще ги има най-напред за държавата и след това за нас ,хората в страната.Обаждайте се да Ви напиша рецепта....
-Дано тези лекарства ги дочакат и държавата и хората!
![]()
Най-доброто качество на парите е тяхното количество!http://share.payoneer-affiliates.com/a/clk/bpDzb
пак ли зе да бъгва форумЪТ![]()
![]()
![]()
на мене тамън ми доде приказката... и сега дан мож да съ чуваме...
![]()
![]()
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Чакай че за миг си представих как свети фенера и.. грозна гледка.![]()
Наистина нещо се е бъгнал ,
преди малко се четеше, който прочел прочел
![]()
Най-доброто качество на парите е тяхното количество!http://share.payoneer-affiliates.com/a/clk/bpDzb
И на него почивка му трябва явно. Толкова много време работи, натоварва се и той.![]()
ами даваш отговори с цитат и го четеш цялото
иначе явно има някакъв технически проблем
.................................................. .........
не е от мен определено
нарочно съботираш биоритмите и тройно благоприятните дни в които луната ще е в осма фаза в щурец , а овен във въгърец и това би се отразило на реколтата магически и циниите щеха станат като тикви
Не е от теб ,
защото се опитах да пусна остатъка като цитат ,
но изчезна![]()
Аз видях, че в думата "състоянието" две от буквите излязоха като квадратчета. Може и това да е проблема да се реже до там вица.![]()