Важното е че подражават на един от двамата родители.................................................. .................................................. ..............................................
Важното е че подражават на един от двамата родители.................................................. .................................................. ..............................................
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
По принцип пилешкото вкъщи останало от предния ден става на супа![]()
в която накрая слагам обилно магданоз
енергийна бомба
![]()
You are no longer allowed to participate in the bonus program as there is cheating activity detected in your accounts
This is 10% luck, 20% skill ,15% concentrated power of will ,5% pleasure and 50% pain.
нема такова нещо, първо е пилешката супа- заварява се, колкото мазничко пусне ехе.......... благодат, после се запича
което не се изяде... отида на ориз с пилешко и зеленчуци
нарочно съботираш биоритмите и тройно благоприятните дни в които луната ще е в осма фаза в щурец , а овен във въгърец и това би се отразило на реколтата магически и циниите щеха станат като тикви
Пък може и да си вземеш 2 броя ....![]()
![]()
само ако може ги поддържаш
![]()
![]()
![]()
You are no longer allowed to participate in the bonus program as there is cheating activity detected in your accounts
This is 10% luck, 20% skill ,15% concentrated power of will ,5% pleasure and 50% pain.
За пилешко или за "пиленцата" говориш.................................................. .................................................. .................................................. ...................................
пиииииииииииииииииич въпросът за поддръжката е излишен
въпросът е дали си заслужава, до сега не съм видяла някой мъж дето да си заслужава, извинявай ако съм те засегнала
щото.... много са от тия навитичките по пътя ни като ония сладкишчета "Мелче" ама откровено нищо не става
----------
Тече грузинска веселба. Става първият грузинец и казва:
- Искам да пия за Додо. Додо може да изпие пет бутилки с вино, след това да спи с пет жени, а най-накрая да мине по конец над най-голямата пропаст!
Става Додо и казва:
- Аз искам да пия Гого. Гого може да изпие осем бутилки в вино, след това да спи с осем жени, а най-накрая да мине по конец най-голямата пропаст.
Става Гого и казва:
- А аз искам да пия за Владимир Илич Ленин...
Грузинците стреснато го поглеждат, но Гого продължава:
- Не знам колко бутилки с вино може да изпие Ленин, не знам с колко жени може да спи след това, не знам дали ще може да мине над пропаст, но такъв начин да отмъсти за смъртта на брат си никой друг не е намирал))))
нарочно съботираш биоритмите и тройно благоприятните дни в които луната ще е в осма фаза в щурец , а овен във въгърец и това би се отразило на реколтата магически и циниите щеха станат като тикви
Стига се обяснявахте ами влизайте в ритъм
ми............. не мога...................... даже и да искам..................
.................... моята песен така и никой не я намери...................................... ............