еее стига, скандално![]()
точно в темата на жените ли ще си говорим такива неща
![]()
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Абе видях как среброто ми подшушва за голям скок и исках да купя 1000 килаАма говорех с баба ми в стаята и по телефона в едно и пустата му небрежност съм цъкнал продай и след това излязох... не сложих стоп защото бях убеден в големия скок и исках да си контролирам аз нещата.. в крайна сметка бика е скочил яко.. ама моята грешка си останала.. тоест вместо да ги бях загубил 650 щях да ги прибера в джоба ...
![]()
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Лееее и аз така веднъж събуждам се и пускам таблета да видя цената на златото че го дебнех и виждам че е както аз го искам и натискам но вместо купи съм плъзнал продай и послеАбе видях как среброто ми подшушва за голям скок и исках да купя 1000 килаАма говорех с баба ми в стаята и по телефона в едно и пустата му небрежност съм цъкнал продай и след това излязох... не сложих стоп защото бях убеден в големия скок и исках да си контролирам аз нещата.. в крайна сметка бика е скочил яко.. ама моята грешка си останала.. тоест вместо да ги бях загубил 650 щях да ги прибера в джоба ...
![]()
![]()
Село горе в планината. Телефон. Кметски наместник. Звъни телефонът:
- Ало, при вас днес ще дойде Бойко Борисов да пререже лентата на паметник, който ще ви построим по европейски проект през 2020 г.
Наместникът вика разсилния:
- Тичай бързо на площада и гръмни с пушката да уведомиш населението!
Тича разсилния, вдига пушката: Тряяяс! Показва се една баба:
- Какво бре? Да не е дошъл хляба?
- Не, бабо, ще идва Бойко Борисов да открива паметник!
Бабата се връцва и влиза в къщата. Стои сам разсилният, почесва се. Вдига пак пушката: Тряяяс! Показва се същата баба:
- Какво бре? Да не е дошъл хляба?
- Не, бабо, ще идва Бойко Бор...
- Амчи, не можа ли да го уцелиш от първия път, ами му гърмиш два пъти?На кое да вярваме сегаНа лов за глигани!
Насред махалата горският гърми с чифтето!...
Изскача баба:
- Хляба ли дойде!...
- Не, бабо, Бойко Борисов отива на лов за глигани…
Бабата се прибира в колибата.
Горския отново кърми…
- Дойде ли хляба?...
- Не, бабо, Борисов ще минава …
-Добре де, разбрахме, ма стреляй по- точно,
стига си плюскал на вятъра!…-----------------------------------------
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
Много коварно... тъкмо се хвалех на себе си, че с 10 сделки щях да вържа 2000 лв за месеца само с 1 на минус и тя беше в загуба само с 2.60
![]()
Браво бе юнак, 2 к ли направи за сефте
.................................................. .................................................. ..
Водят малко момиченце при психиатър. Психиатърът я пита:
- Как се казваш?
- Мая.
- А на колко години си?
- На 5.
- Кой сезон е сега?
- Лято.
- Е как лято, вчера вози ли се на шейна?
- Возих се.
- А прави ли снежен човек?
- Правих.
- Е какво лято е тогава?
- Скапано!
GGBG (17-12-2013), фицката (17-12-2013), Emil Enchev (17-12-2013)
ами не се хвърляй толкова да правиш големи удари, по-лекичко карай.................................................. .................................................. .......................
Вицове без край!
Когато жените мислят, че "мъжете ги интересува само едно", те даже не могат да си представят с колко мисли е зает мозъка ни:
-как да доживеем до другата заплата;
- как да изчукаме съседката;
- как да накараме детето да се учи по-добре;
- как да изчукаме една бивша съученичка;
- как да свалим скапаното правителство;
- как да изчукаме секретарката;
- как да вземем кредит, а после да прецакаме банката;
- как да изчукаме тая, дето всяка сутрин стои на автобусната спирка;
- как да предотвратим евентуален сблъсък на земята с астероид;
- кого да изчукаме веднага, ако предстои такъв сблъсък с астероид;
- и т.н. и т.н.
А вие казвате
- "примитивни създания". Обидно е...
нарочно съботираш биоритмите и тройно благоприятните дни в които луната ще е в осма фаза в щурец , а овен във въгърец и това би се отразило на реколтата магически и циниите щеха станат като тикви