Яяяяя се дръжте ррилично!
Освен за форекс, нямате право да мислите за друго! Отивайте да четете книжки да се образовате и да не мислите за глупости!
![]()
Яяяяя се дръжте ррилично!
Освен за форекс, нямате право да мислите за друго! Отивайте да четете книжки да се образовате и да не мислите за глупости!
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
кът рече книШки - сега тоз пиндеразин четем: http://en.wikipedia.org/wiki/Stephen_Covey
има по ангелийскому у 4shared.com и по нашенски у spiralata.net![]()
![]()
![]()
Най-тъмно е преди да изгрее слънцето.
Fafa (14-12-2013)
Браво! Даваме те за пример!
Ето видяхте ли? Така се прави!
Аз ще си украсявйм елхата днес, ако !
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
чак сега лихората даже вече смъкват украсата
![]()
![]()
![]()
![]()
http://www.independentmail.com/news/...hristmas-tree/
Пък ако не знаеш какво да правиш с дървото си![]()
винаги може да инвестираш добре ...
You are no longer allowed to participate in the bonus program as there is cheating activity detected in your accounts
This is 10% luck, 20% skill ,15% concentrated power of will ,5% pleasure and 50% pain.
нещо подценяваш наште дами май![]()
![]()
![]()
никоя от тях нема да го среже на три ми съ струва...
![]()
![]()
![]()
Barabata (14-12-2013)
Реших да направя щрудел или как се казва това където е с кори за баница и плънката е от ябълки и орехи!
Дайте някоя изпитана рецепта, че нямам тиква! Сетих се за тиквеник.....много обичам, ама не са сетих днес да взема тиква!
Имам ябълки и банани.....друго нямам от плодовете!![]()
би трябвало да е убаво ку направиш плънката от ябълките, банане, ийца, прясно млекце и шекер![]()
![]()
с малко ванилийка ъф корс
![]()
![]()
![]()
за рецепти ...аз се сещам ако може едни пържоли да пекнеш......., ако трябва ние ще донесем винотоРеших да направя щрудел или как се казва това където е с кори за баница и плънката е от ябълки и орехи!
Дайте някоя изпитана рецепта, че нямам тиква! Сетих се за тиквеник.....много обичам, ама не са сетих днес да взема тиква!
Имам ябълки и банани.....друго нямам от плодовете!.................................................. ............................
http://bglog.net/Zdrave/11237Реших да направя щрудел или как се казва това където е с кори за баница и плънката е от ябълки и орехи!
Дайте някоя изпитана рецепта, ...
Е тук има една по която съм импровизирал и става добре, само го наръсвам здраво с пудра захар накрая, заливал съм го и със захарен сироп, подобно на баклавата - и също ни харесва ...![]()
" ... Повярвайте ми: по-дивна, по-прекрасна, по-нежна страна от България няма! Дори бедни да сте, работете за нея. Тук умрете. Тя е земята, която ви храни и закриля. Заклевам ви, никога не я изоставяйте! ... " Атанас Буров