kypa,
комшийката и пържените филии сиропира...мен от нея ми хрумна и реших хем по-диетично, без яйца и ала бала, хем по-лесно пускаш във фритюрника и вадиш ...
kypa,
комшийката и пържените филии сиропира...мен от нея ми хрумна и реших хем по-диетично, без яйца и ала бала, хем по-лесно пускаш във фритюрника и вадиш ...
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
kypa (09-12-2013)
Най-доброто качество на парите е тяхното количество!http://share.payoneer-affiliates.com/a/clk/bpDzb
кът е направено на магарин само![]()
![]()
демек хидрУЙгенирвано
![]()
![]()
инак не е по-зле от обикновеното олю
![]()
![]()
![]()
Най-тъмно е преди да изгрее слънцето.
аз филийките си ги пража със яйця и млекце прясно объркани - пущам ги вътре убаво да си попият - и после у тенджурката с олю до половината да ги покрива - една по една страничките да съ опражат![]()
![]()
![]()
albagpipe (09-12-2013)
Ехеее, аз пък ще правя лазаня утре ...детенце беше в Италия лятото и сега ще ми намира кусур сигурно,
защото там я караха месец на паста и лазаня ...та до скоро не ми даваше да спомена дори
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
не требе ли да му е омръзнало тогаз![]()
![]()
![]()
по-добре нашенска си баница кът че ли, тамън нема да мож да намери толкоз кусури
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ем то има бая видове баница![]()
![]()
аз конкретно си мислех за таквази с кайма - не съм много наясно как става, ама смисъла е кът на лазанята - само дет са баничарски кори и разни други работи из вътре
![]()
![]()
![]()
albagpipe,
в РЕЦЕПТУРНИКА пусках наскоро рецептата ,
по която приготвям лазаня ... няма да има забележки![]()
Най-доброто качество на парите е тяхното количество!http://share.payoneer-affiliates.com/a/clk/bpDzb
albagpipe (09-12-2013)
ами аз вече си купих корите за лазаня одеве...пък и такава съм правила с обикновени кори ...но нещо не ми я харесаха ...мазно било, не знам си какво ...мани мани