Oleg, ми да го зарибят и него. С търговията тъкмо повече ще може да изкарва.
Oleg, ми да го зарибят и него. С търговията тъкмо повече ще може да изкарва.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
E то за търговията се иска много акъл. Малцина успяват да изкарат пари от трейдинг. Пък то да си шеф в бг, като гледам как всеки се натиска да бъде, а си няма и понятие от нещата които трябва да ръководи, трейдинга хич не е за предпочитане![]()
Комшията на село, бивш соц. директор-ветеран има един лаф: преди те питаха - кУде рУководиш, сега те питат - кУде пречиш.И е много прав чиляка ... Никой на днешно време не се натиска за ръководен пост, щото е много компетентен и гори от желание да оправя батаци ... само потенциалната плячка е интересна ...![]()
" ... Повярвайте ми: по-дивна, по-прекрасна, по-нежна страна от България няма! Дори бедни да сте, работете за нея. Тук умрете. Тя е земята, която ви храни и закриля. Заклевам ви, никога не я изоставяйте! ... " Атанас Буров
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
coldys (02-12-2013)
лука на шопската салатка сЪ слагал викат![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Най-тъмно е преди да изгрее слънцето.
В бг почти всички чорбаджии или както им викат "бизнесмени" са си заебали работата, пардон бизнеса
Причината е ,че доста се умориха докато крадоха и трупаха паричките и сега са си делегирали правата на двама трима съка техни хора ,назначили са ги за управители на фирмите , и си гледат животеца
Така де .Няма цял живот да крадат и трупат.
Кога ще се възползуват от накраденото.
Но за съжаление този факт е доста печален защото ако аз съм съкъ човек назначен за управител кого мислите ще назнача да ми работи във фирмата
Работлив , мълчалив , изпълнителен човек и задължително да е по тъп от мен
Иначе ще ме уволнят
Ако не дай боже назначените от мене са по къдърни от мен ,рано или късно некадърноста ми като управител ще лъсне и аз ще трябва да се простя с топлото местенце
Резултата:
Българските частни фирми са генетически неспособни за развитие и иновации.
За къкъв форекс може да става дума![]()
Форекса е финансово оръжие за масово поразяване
saxsten, запалил си и ти моторетката яко!![]()
Форекса е финансово оръжие за масово поразяване