фицката (01-12-2013)
Oleg (01-12-2013)
То на тез инстинкти са подвластни всички
Миналата седмица мисля беше съм на кафе с един приятел и едната от сервитьорките много хубава.
И той нещо ми говори аз съм се загледал в нея и по едно време усещам как само ми говори обаче въобще не го слушам
След малко аз започвам да му говоря, той забил в нея и ни приема, ни предаваа него с грозна нито веднъж не съм го видял. Все си ги подбира все едно са фотомодели
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
ко става тука бря![]()
![]()
Фафле нема да им сЪ даваш... мискинини са и двамата
![]()
![]()
![]()
п.п. за котараците има Зрънчо на 1:42![]()
![]()
![]()
Най-тъмно е преди да изгрее слънцето.
Дами, казвайте бързо колко време се пече кекс, че пише 30-40 мин. Но моя като го гледам за 20 е готова вътре дали се еопекъл?
Спешно е......
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Фафле, 20минути са крайно недостатъчни. кекса се пече на 150 градуса.
а когато е готов или мислиш че е готов, взимаш една клечка за зъби и го боцваш. Ако след като я изкараш, няма полепнало по нея, значи е готов. Ако има полепнало, значи още не е.
150градуса, над час мисля отиваше. Не помня.
п.п. не съм дама, но ти трябва спешно и трябваше да се обадя![]()
Мерси, ама май ще се изложа с този !
Нещо с градусите обърках, друг път ми се получаваше,.....а сега изведнъж се наду и припече , а аз съм пуснала на 170 градуса, че и с конвекция......сега го намалих ама.......вътре може да не се опече като хората....
Олег!
----------
Абе стана...горе-долу, на външен вид го докарах! Като отрежа , малко стои...........абе хубав е!
Другага година пак ще направя!![]()
Oleg (01-12-2013)
Oleg, ама ти верно разбираш от готвене, а аз си мислих, че блъфирашФафле, 20минути са крайно недостатъчни. кекса се пече на 150 градуса.
а когато е готов или мислиш че е готов, взимаш една клечка за зъби и го боцваш. Ако след като я изкараш, няма полепнало по нея, значи е готов. Ако има полепнало, значи още не е.
150градуса, над час мисля отиваше. Не помня.
п.п. не съм дама, но ти трябва спешно и трябваше да се обадяВече ще знам, към кого да се обръщам, ако ми трябва някоя по-завъртяна рецепта
![]()